Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 07:21, 23 maj 2016

Karol99 08:24, 23 maj 2016

A RH juz zaczęły spektakl?
AnnaCh 08:27, 23 maj 2016

Coż jedno słowo ciśnie się tylko na usta... pięknie
AgataP 10:26, 23 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Dzis były u mnie dziewczyny które nie moga byc za tydzień, szczególnie Agacie z W zależało na wąchaniu azalii pontyjskiej ale zapach ja rozczarował niestety,

Bożenko dopiero teraz napiszę, bo Kraków podziwiałam w weekend.

Ogród Twój ma tyle zakątków, że można sobie wybierać gdzie się będzie odpoczywać. Kolory rh i azalii widać już z drogi, nie można przegapić Twego miejsca. Są piękne, kolorowe, widać że im dobrze u Ciebie.
Ale zaskoczyło mnie jak wiele innych masz roślin. Wciąż odkrywałam coś nowego, czułam się jak dziecko w fabryce czekolady )
Zauroczyły mnie ważki - cudowne !!!!

A pontyjska - nie rozczarowała mnie, ale kto ma w ogrodzie pachnącego powojnika Montanę ten potrzebuje na prawdę dużego wrażenia by pobić tego pachnącego potwora ) U mnie ma w tym roku zaledwie 20 -30 kwiatów.
Ale nawet lilaki nie są w stanie go zagłuszyć

Dziękuję że pozwoliłaś mi wejść do swego królestwa, teraz już wiem jak do niego trafić... 20 minut od mojego domu Udanego spotkania Ci życzę

A nawodnienie - zajmiemy się tym

Dorota123 12:15, 23 maj 2016

Oglądam i jak zwykle na twarzy maluje się zachwyt. W ubiegłym roku napisałaś u mnie, że moim RH robi się za ciasno - ja stwierdziłam, że muszą sobie poradzić bo miejsca więcej już nie mam. W tym roku widzę, że po prostu się duszą moje rododendrony, już zaplanowałam przeprowadzkę wszystkich bukszpanów i dużej anabelki. troszkę dam im luzu.
Kindzia 14:17, 23 maj 2016

Co Ci mam napisać...cudownie, jak zawsze u Ciebie
Basilikum 14:50, 23 maj 2016

piekne kolory, cudowne fotki a ptasie klotnie na drucie sa super
ZieloneWrota 15:10, 23 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Dzis były u mnie dziewczyny które nie moga byc za tydzień, szczególnie Agacie z W zależało na wąchaniu azalii pontyjskiej ale zapach ja rozczarował niestety,

Chciałam dac więcej zdjec ale sie słabo wgrywaja wiec na tym koniec.

Witaj kochana, było super, ogród tajemniczy wielobarwny, trudno ogarnąć na pierwszy raz całość, niczym się nie rozczarowałam, wszystko dojechało eskorta w roli Małgosi cudowna była, dałam radę cały czas z przodu. Pozdrawiam i buziaki.
Alicja169 16:05, 23 maj 2016

To "On" na "Nią" czy Ona na Niego tak krzyczy ?. W każdym razie jedno przyjmuje z pokorą wrzaski drugiego.

To fantastyczne zdjęcie zasługuje na powielanie i rozpowszechnienie.
Fantastycznie uchwycone , Bogdziu
Makao_J 16:55, 23 maj 2016

Bogdzia a czego może brakować różnecznikowi jak zaczyna gubić zielone liście? Tak mi się zrobiło po ostatnich przymrozkach.