Wpadłam na chwilkę i ....... wszystko przez zmiankę o pierogach..... jeść mi się zachciło!
Pozdrawiam.
Joasiu jak ja się ciesze ze juz składasz wizyty i nawet jeśc wołasz , to znaczy ze już całkiem zdrowa jestes. Bardzo się cieszę i gotowa jestem Ci tych pierogów narobic. Tylko jak Ci je dac??? Fajnie że już po kłopotach . Pozdrawiam serdecznie.
Zaglądam dzisiaj jeszcze raz i widzę, że kłopoty z łączem Nie martw się Bożenko, u mnie też często kłopoty z netem, ale wtedy biorę książkę i po sprawie, bo inaczej to nigdy bym się z Wami nie rozstała Dzisiaj wypożyczyłam trzy książki, będę w weekend statystyki Polaków w czytaniu podwyższać Do miłego
No nerwy mam dziś faktycznie. Co wejdę to wychodzę i tak w kółko. Czasem uda się wysłac jeden post i koniec. Masz rację jest jeszcze zycie poza internetem ale przyzwyczajenie jest wielką siłą i dlatego ciągle wracam . Też mam przygotowane ksiązki do czytania a własciwie do nauki bo ja od beletrystyki wolę naukowe albo chociaż popularno- naukowe a je się czyta wolniej , czasem myślac nad kazdym zdaniem. Pożyczyłam ksiązki o photoshopie. Poczytam i zobaczę ile sie można samemu nauczyc ,może i program bym kupiła albo jakis podobny bo ten podobno bardzo drogi.No ale to zabawa na dłuższy czas .Pozdrawiam Elizko, dzieki że zaglądasz.
Jesteś przykładem, że na naukę nigdy nie jest za późno Podziwiam, bo ja na książkach naukowych nie mogę się skupić po całym dniu, wolę program w tv popularno-naukowy, a do czytania wolę coś lżejszego, bo zwykle czytam przed snem.
Życzę udanej lektury, a jak już wszystko opanujesz to Twoje zdjęcia będą jeszcze piękniejsze. Dobrej nocy Ci życzę i do miłego
Taka dziwna byłam że zawsze lubiłam się uczyc i to mi zostało. Chętnie jeszcze bym pochodziła na jakies kursy pouczyla sie czegoś nowego ale na mojej wsi komunikacja jest byle jaka, samochodem przestałam jeżdzic odkąd swój sprzedałam i teraz już się boję no i trzeba siedziec w domu i co najwyżej z internetu i ksiązek korzystac.Dobrej nocy Elizko.
Dziś już coś mogłam wrzucić do brzuszka...więc bez obaw zaglądam...
...ale dziś technicznie...
Odpowiadając Marzence....napisałaś o sobie...''mało postępowa'', akurat.........!!!
Podziwiam Cię....