Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 22:20, 17 lis 2012

Nie mam aż tyle czasu Bogdziu i dobrego aparatu dzisiaj po moim balkonie w warmińskim buszowały trzy sroki, tak blisko były, a zdjęcia mi się nie udało zrobić, bardzo płochliwe
Mala_Mi 00:36, 18 lis 2012

Oooo na rowerku jeździsz Pozytywne zaskoczenie
Ewa 08:45, 18 lis 2012

Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
A profesor Nowak bardzo mi się spodobał
Bogdzia 08:54, 18 lis 2012

Ewa napisał(a)
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
A profesor Nowak bardzo mi się spodobał

Ewciu ja też oglądałam ale mnie złościło ze raz byli u nich a zaraz potem w arboretum i w końcu ta działka która miała miec 400m była olbrzymia i nie wiadomo było co jest w granicach ich posiadłosci. Mnie się kiełbasy wędzone najbardziej podobały tez bym tak chciała ale mój m tym nie jest zainteresowany a szkoda. U mnie świeci słoneczko i pewnie bedzie ładny dzień. Również zyczę miłej niedzieli.
Bogdzia 08:56, 18 lis 2012

asc napisał(a)
Oooo na rowerku jeździsz Pozytywne zaskoczenie

Aż się zdziwiłam dlaczego pozytywne zaskoczenie? Na wsi wszyscy rowerami jeżdżą.Ja uwielbiam rowerowe wypady.
Bogdzia 08:58, 18 lis 2012

monteverde napisał(a)
Nie mam aż tyle czasu Bogdziu i dobrego aparatu dzisiaj po moim balkonie w warmińskim buszowały trzy sroki, tak blisko były, a zdjęcia mi się nie udało zrobić, bardzo płochliwe

U mnie też takie płochliwe i też trudno im zdjęcie zrobic. Tylko w dużych miastach sa bardziej przyzwyczajone do ludzi i np Ania asc im zdjęcia często robi.
Bogdzia 09:01, 18 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, może się wybierz na...wątek "Nasze drugie hobby..." jak nie lubisz podróży, i powiedz swoje zdanie. Dobrego nastroju na listopadowe dni.

Weroniko nie zrozumiałam dlaczego mam w wątku o hobby mówic że nie lubię podróży?Moim zdaniem to nie jest odpowiednie miejsce ale może masz jakiś powód , nie wiem. Pozdrawiam serdecznie.
Milka 09:12, 18 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Dziś tak pięknie, że pewnie biegasz w ogrodzie, zatem miłego dnia
Jutro wybieram się z wnusiami do parku, wesoło będzie

Irenko własciwie zrobiłam dziś niewiele, a w ogrodzie nawet nie byłam . Na ogrodowisko mniej wchodzę bo o czym tu pisac, martwy sezon. Jutro w Mai będzie ogród dyr wrocławskiego ogrodu botanicznego, a jego zona pracuje w Wojsławicach. Chyba nic nie pomyliłam bo czytałam rano. Miłego dnia z wnukami i nałykajcie się świeżego powietrza w tym parku.

nałykamy się szczerze mówiąc, przejeżdżam koło tego parku od 97 i do tej pory tam nie byłam, jest okazja, choć o innej porze byc może jest piękniej, niestety wszystkie, nawet najpiękniejsze miejsca przegrywają z miłością do własnego ogrodu, acz niedoskonałego..

o czym pisać...Bożenko, no teraz się usmiałam, ty zawsze masz o czym pisać, wiem co mówię a inni mnie porą;
u mnie było ciepło i bardzo przyjemnie, trenowałam jazdę na rowerze, nawet wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio jeździłam, ale pamiętam, bo był to cudowny dzień

zatem rano Maja, ciekawa jestem, który dyrektor, poprzedni czy aktualny?

Chyba aktualny ten dyrektor, a rowerem jeżdziłas poza domem czy w domu stacjonarnym? Pewnie poza domem. U mnie na rower za zimno , przynajmniej dla mnie bo zmarzlak jestem, ale od wiosny stale jeżdżę i pewnie się do Anity wybiorę.

jeździłam na swoim placu manewrowym dla aut
A zaskoczyłas mnie, że ty stale na rowerze, ja stale autem, a przecież na rowerze zdrowiej
miłej niedzieli
Bogdzia 09:24, 18 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Dziś tak pięknie, że pewnie biegasz w ogrodzie, zatem miłego dnia
Jutro wybieram się z wnusiami do parku, wesoło będzie

Irenko własciwie zrobiłam dziś niewiele, a w ogrodzie nawet nie byłam . Na ogrodowisko mniej wchodzę bo o czym tu pisac, martwy sezon. Jutro w Mai będzie ogród dyr wrocławskiego ogrodu botanicznego, a jego zona pracuje w Wojsławicach. Chyba nic nie pomyliłam bo czytałam rano. Miłego dnia z wnukami i nałykajcie się świeżego powietrza w tym parku.

nałykamy się szczerze mówiąc, przejeżdżam koło tego parku od 97 i do tej pory tam nie byłam, jest okazja, choć o innej porze byc może jest piękniej, niestety wszystkie, nawet najpiękniejsze miejsca przegrywają z miłością do własnego ogrodu, acz niedoskonałego..

o czym pisać...Bożenko, no teraz się usmiałam, ty zawsze masz o czym pisać, wiem co mówię a inni mnie porą;
u mnie było ciepło i bardzo przyjemnie, trenowałam jazdę na rowerze, nawet wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio jeździłam, ale pamiętam, bo był to cudowny dzień

zatem rano Maja, ciekawa jestem, który dyrektor, poprzedni czy aktualny?

Chyba aktualny ten dyrektor, a rowerem jeżdziłas poza domem czy w domu stacjonarnym? Pewnie poza domem. U mnie na rower za zimno , przynajmniej dla mnie bo zmarzlak jestem, ale od wiosny stale jeżdżę i pewnie się do Anity wybiorę.

jeździłam na swoim placu manewrowym dla aut
A zaskoczyłas mnie, że ty stale na rowerze, ja stale autem, a przecież na rowerze zdrowiej
miłej niedzieli

Autem jeżdżę jak jadę daleko albo jak trzeba szybko coś załatwic a w pozostałych przypadkach rowerem. Ja zanim się tu sprowadziłam nie jeździłam rowerem ze 35 lat ale tu od razu kupiłam rowery , fajna jazda.Więc i Ty cwicz pilnie bo to duża przyjemnośc.
Milka 09:27, 18 lis 2012

I przyjemnośc i kondycja
moja sąsiadka ma prawie 80 i wszędzie zasuwa rowerem, aż miło popatrzec jaka jest sprawna i cieszy się życiem i w ogóle o starości nie myśli takie wzorce do naśladowania lubię
teraz uciekam do wnuków, a potem do dziewczyn na spotkanie