Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:55, 17 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Dziś tak pięknie, że pewnie biegasz w ogrodzie, zatem miłego dnia
Jutro wybieram się z wnusiami do parku, wesoło będzie

Irenko własciwie zrobiłam dziś niewiele, a w ogrodzie nawet nie byłam . Na ogrodowisko mniej wchodzę bo o czym tu pisac, martwy sezon. Jutro w Mai będzie ogród dyr wrocławskiego ogrodu botanicznego, a jego zona pracuje w Wojsławicach. Chyba nic nie pomyliłam bo czytałam rano. Miłego dnia z wnukami i nałykajcie się świeżego powietrza w tym parku.
Bogdzia 16:59, 17 lis 2012

ka1sia napisał(a)
Witaj, Bogdziu! dziękuję, że znalazłaś chwilkę na spacerek w moim ogródku Było mi bardzo miło i zawsze serdecznie zapraszam Kasia

Kasiu , bardzo mi było miło pobyc trochę u Ciebie i dziękuje za zaproszenie z którego na pewno skorzystam.Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 17:05, 17 lis 2012

anna_studio napisał(a)
Dziś już coś mogłam wrzucić do brzuszka...więc bez obaw zaglądam...
...ale dziś technicznie...
Odpowiadając Marzence....napisałaś o sobie...''mało postępowa'', akurat.........!!!
Podziwiam Cię....

W pierwszej chwili zrozumiałam że to do Marzenki te słowa ,,,,mało postępowa", akurat "a to do mnie?? Ale mnie zaskoczyłaś. Nic już w takim razie nie powiem bo zawsze to lepiej iśc z postępem , ale zdziwiona jestem.....Dzieki że mnie tak oceniasz.
No faktycznie dziś o jedzeniu nic nie było i nawet o niczym nic nie było, nudno, późnojesiennie, ... Pozdrawiam serdecznie Aniu.
Ewa 18:23, 17 lis 2012

Witam Cię Bogdziu , ach jak ja lubię do Ciebie wpadać i czytać takie fajne pozytywne rzeczy, że np chcesz się jeszcze uczyć. Podziwiam A ciekawi mnie temat jaki byś wybrała do podszkolenia ?

Ja dziś leżę plackiem w łóżku, wydawało mi się , że to lekkie przeziębienie, ale mnie powaliło, a mój brat tłumaczy mojemu bratankowi to tak: ciocia choruje, bo wujek maluje

Jutro oglądam koniecznie Maję...
an_tre 18:29, 17 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Irenko własciwie zrobiłam dziś niewiele, a w ogrodzie nawet nie byłam . Na ogrodowisko mniej wchodzę bo o czym tu pisac, martwy sezon. Jutro w Mai będzie ogród dyr wrocławskiego ogrodu botanicznego, a jego zona pracuje w Wojsławicach. Chyba nic nie pomyliłam bo czytałam rano. Miłego dnia z wnukami i nałykajcie się świeżego powietrza w tym parku.

Dziś było chyba wszędzie pięknie, my też wykorzystaliśmy ładną pododę na na porządki w ogrodzie, chociaż zrobilismy duż to jednak sporo pozostało jeszcze do zrobienia a z tego co piszesz Bożenko wy już jesteście po najpilniejszych pracach
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 18:34, 17 lis 2012

My tez po najpilniejszych pracach, a ciągle jeszcze trzeba ....
jotka 18:36, 17 lis 2012

Bogdziu, Nudno u Ciebie?
Ależ skąd. Z tobą i pomilczeć ciekawie
A jakby co zapraszam do siebie - może jakaś ciekawa grupa się zbierze
Mala_Mi 18:41, 17 lis 2012

No to wtrącę.... w ogrodzie też nic nie zrobiłam bo za zimno.... ale gar żurku nagotowany
Wskocz do mnie nim stronki nie przelecą.. popatrz jak udało mi się srokę sfocić..... gapiłam się na nią i się śmiałam jak głupia... dopiero potem przypomniałam o aparacie ... szkoda, że tak późno. Fajne te karmiczki... dzięki Tobie i Irence je mam .....
Bogdzia 18:56, 17 lis 2012

Ewa napisał(a)
Witam Cię Bogdziu , ach jak ja lubię do Ciebie wpadać i czytać takie fajne pozytywne rzeczy, że np chcesz się jeszcze uczyć. Podziwiam A ciekawi mnie temat jaki byś wybrała do podszkolenia ?

Ja dziś leżę plackiem w łóżku, wydawało mi się , że to lekkie przeziębienie, ale mnie powaliło, a mój brat tłumaczy mojemu bratankowi to tak: ciocia choruje, bo wujek maluje

Jutro oglądam koniecznie Maję...

Ewciu Ty się ze mnie nie nabijaj bo wszyscy sie nabijali zawsze . jak zaczynały się wakacje to inni się cieszyli a ja zawsze martwiłam.Brakowało mi dawniej głównie koleżanek ale i możliwości poznawania nowych rzeczy. Już w podstawówce brałam udział w konkursach i to mnie pasjonowało, w średniej szkole uczyłam za n-li najczęściej biologii i matmy . Pasjonowało mnie przygotowywanie ciekawostek na te lekcje a to wymagało czytania ksiązek naukowych lub popularno- naukowych.W księgarni specjalnie dla mnie sprowadzali takie książki.Dużo fotografowałam i kręciłam kamerą która w początkach lat sześciesiątych była zabawką prawie niespotykaną. Dziś najchętniej nauczyłabym się porządnej fotografii, photpshopa ,obsługi programów graficznych itp.oj sporo jeszcze bym wymyśliła.
Ale starośc nie radośc i skończy się na siedzeniu w domu przy kominku.Pozdrawiam Ewciu serdecznie i jak m skończy malowac to pewnie Ty skończysz chorowac prawde mówiąc wcale sie nie dziwię , na malowanie najlepiej jest zachorowac.
Bogdzia 18:58, 17 lis 2012

an_tre napisał(a)

Dziś było chyba wszędzie pięknie, my też wykorzystaliśmy ładną pododę na na porządki w ogrodzie, chociaż zrobilismy duż to jednak sporo pozostało jeszcze do zrobienia a z tego co piszesz Bożenko wy już jesteście po najpilniejszych pracach

Ja w ogrodzie nic już robic nie bedę. Do wiosny., no chyba że zimowe zdjęcia. Pozdrawiam Aniu.