Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Ewa777 09:15, 31 maj 2016

Podczas mojej wizyty zanosiło się na deszcz, dlatego zdjęcia takie ciemne.
Kindzia 09:34, 31 maj 2016

Jeszcze poproszę, jeszcze...
Gocha 10:19, 31 maj 2016

Bogdziu cieszę się że deszczyk u Ciebie był- niech jeszcze więcej popada tylko bez burz. A nas ani kropelki niestety jeszcze nie spadło- susza totalna i skwar. Ale ja też chcę spokojnego deszczyku bez burzy bo jej nie lubię
anabuko1 10:26, 31 maj 2016

WAW!!WAW!!WAW!!
Cóż rzec, obrazy mówią same za siebie.
Bajka, normalnie bajka
Cudnie tam masz i tyle!!!
Kasya 10:58, 31 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

U mnie spadło troche ponad 10l na metr kwadratowy ale wciąz grzmi to moze i wiecej jeszcze spadnie.

u mnie tez sporo i teraz znowu pada

a ja ogladam fotki i ciagle mam niedosyt, krotko bylam, nie pogadalam ze wszystkimi a to wszystko przez eMa ktory sie ciagle spieszy i usiedziec nie moze...
bez niego to chetnie posiadzialabym caly dzien w takich cudnych okolicznosciach przyrody i towarzystwie
Bogdzia 17:30, 31 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Ni nareszcie Robert ten deszcz załatwił.
Oglądanie zdjęć dodatkowo umiliła mi relacja pszczólkowej podrózy relacji Łodż -Wrocław

Robert super sie spisał ,na spotkanie ładna pogoda, wczoraj był deszcz , burza niewielka a deszczu sporo i dzis znów popadało ale bez burzy. Teraz bedzie musiał stale czarowac ten deszcz.
Bogdzia 17:32, 31 maj 2016

paniprzyroda napisał(a)
Bogdziu, wreszcie mam chwilę, by podziękować Wam za gościnę w swoim i Danusi imieniu Było cudnie, wcale nie miałam ochoty wyjeżdżać. I ogromny buziak za wszystkie sadzonki od Ciebie, chociaż w sobotę za Twoim przyzwoleniem ukopałam tylko jedną Ale było ich więcej do tej pory i żadna się nie zmarnowała. Chyba trudno wyobrazić sobie, w ilu ogrodach w Polsce rosną rośliny z Twojego ogrodu.
Dziękuję za to, że Ci się chciało chcieć nas widzieć
Ponieważ fotki zrobiłam takie sobie, a forumowicze wkleili już piękną galerię to zostawiam piwonię

Mariolko piwonia cudna. To ja dziekuje że przyjechałyście.
Bogdzia 17:33, 31 maj 2016

chelll napisał(a)
Bogdziu, tyle udało nam się uchwycić. Najpiękniejszy program o ogrodzie na największym telewizorze Taki widok witał wszystkich

Elu miło że przyjechaliscie i taką sympatyczna przyjaciólke przywiozłas. Do nastepnego spotkania.
Bogdzia 17:34, 31 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Cudowna opowieść Pszczółki o podróżowaniu.
Fajnie, że deszcz doszedł. Bogdziu, masz chwilę wytchnienia.

Deszcz u mnie był bardzo potrzebny i ciągle jeszcze mogłby padac ale to co spadło juz jest bardzocenne.
Bogdzia 17:36, 31 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Bogdziu, wybacz, ze tak późno się odzywam. Do komputera siadłam dopiero dwa dni temu, ale tylko na chwilę, bo inne obowiązki mnie wzywały.
Bardzo Ci dziękuję za zaproszenie do Twojego cudownego ogrodu Wszyscy tu powtarzają, że to Królestwo, Bajka, Raj i ja się z tymi wszystkimi określeniami zgadzam w zupełności. Ta liczba rododendronów, ich wielkość i różnorodność robi ogromne wrażenie A do tego Wy tacy cudowni, sympatyczni i gościnni Bardzo, bardzo dziękuję
W piątek miałam okazję obejrzeć rośliny w Pisarzowicach (ogrodu właścicieli nie widziałam), było ich sporo i bardzo ładne. Też zrobiłam sporo zdjęć, ale Twoje okazy uważam, ze są bardziej zadbane, mają piękne zdrowe liście i są o wiele większe

Gosia pisała o mojej Dorotce i o mlaskających rybkach

Ja po tym spotkaniu taka zakręcona że Dorotki pomyliłamNie spodziewałam sie szybko ze cos napiszesz bo przeciez wiedziałam ze w gości go Gosi jedziesz. Miło że zajrzeliscie. Pozdrówka serdeczne śle.