Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kasya 20:40, 31 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Zmiana tematu

https://www.youtube.com/watch?v=RxFkfL5zvVI

ale obzartuchy
ciekawe ile moga zmiescic...a potem chyba leza pod drzewem
Kasiek 20:48, 31 maj 2016

Bozenko juz to kiedys pisalam i powtorze jeszcze raz, bo pochwal i slow uznania nigdy za wiele I bede to mowic za kazdym razem gdy bede ogladac fotki z Twojego ogrodu. To raj. Raj na ziemi, raj dla czlowieka, raj dla zwierzat. Ogromne slowa uznania dla Waszej pracy, dla zmeczonych rak i nog. Stworzyc cos tak pieknego, tak cudownego...nie kazdy to potrafi... Wam sie udalo i za to Ci dziekuje. Za to, ze moge ogladac zdjecia z tego cudownego ogrodu.
Dziekuje Bozenko
ewsyg 20:58, 31 maj 2016

Bożenko, liliowiec, który mi dałaś w tamtym roku wypuszcza pąka kwiatowego, hurra. To taki kremowy pełny )
Napia 21:49, 31 maj 2016

Drugi raz oglądam wszystkie zdjęcia i ... ciągle mi mało - fantastyczne spotkanie, wszyscy uśmiechnięci, a ogród po prostu zjawiskowy I olbrzymia w tym zasługa gospodarzy
Szkoda, że nie udało się dotrzeć, ale czasem tak jest, że z misternie układanych planów nic nie wychodzi. Zazdroszczę wszystkim, którym się to udało, bo mieli niepowtarzalną okazję obejrzeć jedyny taki ogród

Filmik ze szpakami na czereśni wyjaśnia, dlaczego w moim ogrodzie nie ma tych drzew. U sąsiadów co roku gniazduje stado szpaków, łasych na wszystko, także na krzaczki małych pomidorów, które wycinają do ziemi. Zawsze muszę mieć kilka krzaczków w zapasie Aaaa, i jeszcze, kuperki mazurków po prostu urocze
Urszulla 22:10, 31 maj 2016

AgataP napisał(a)

już to widzę u siebie Bożenka czy to prawda że jeśli szpakom zapoda się budkę na czereśni to nie pozwolą innym szpakom tam się posiłkować?
może coś wiesz w tym temacie

Tak, to prawda. Sprawdzone u znajomego
marzena 23:36, 31 maj 2016

Bogdzia, napatrzyłam się na aktualności- cudowności z Twojego ogrodu, podziwiam bardzo!
może dobrze, że nie widziałam ogrodu 'na żywo', bo nie wiem, jak bym zareagowała, czy też chciałabym mieć 200 rh i takie olbrzymy ?

mogę tylko domyślać się, ile pracy wkładasz z mężem w ten bajkowy ogród, ale podejrzewam, że robota jest 'na okrągło'

pozdrawiam
Bogdzia 07:48, 01 cze 2016

eliza3 napisał(a)
Bogdziu, wcale się nie dziwię, że dziewczyny są zachwycone Twoim ogrodem, też byłam pod wrażeniem.
Mam nadzieję, że moja nowa azalka homebush też tak pięknie wyrośnie jak Twoja, kupiłam ją za namową Irenki, nie żałuję

Ja za różowym nie przepadam ale te jej kwiaty w kształcie kulek są fajne.
Bogdzia 07:51, 01 cze 2016

AgataP napisał(a)

już to widzę u siebie Bożenka czy to prawda że jeśli szpakom zapoda się budkę na czereśni to nie pozwolą innym szpakom tam się posiłkować?
może coś wiesz w tym temacie

Słyszałam o tym ale nie sprawdzałam więc nie wiem, jednak wątpię by sobie jedna para poradziła z całą chmarą szpaków, na pewno bedą przeganiac ale na duzym drzewie moga nie dac rady.
Bogdzia 07:53, 01 cze 2016

GorAna napisał(a)
Bogdziu, nieustajaco zachwycam sie Twoim ogrodem
Cudnie go urządziliście
Bajka to za mało.....tak chyba wygląda Raj
Pozdrawiam

Raj dla kazdego co innego znaczy.Dla mnie to jeszcze nie jest raj , dużo brakuje, ale serdeczne dzięki za pochwały.
Bogdzia 07:54, 01 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bożenko już nie umiałabym wybrać czy bardziej zachwyca mnie Twoja jesień czy wiosna .....wiem jedno chociaż jedno przynajmniej ciut zbliżone chciałabym mieć u siebie

Jak rośliny urosna bedzie i u Ciebie pięknie , a nawet juz jest bo wczoraj zachwyciłam sie łanem naparstnic, cudny widok.