Bogdziu, u mnie opady deszczu praktycznie non stop, jest tak mokro że nic nie da się w ogrodzie zrobić, a do tego jeszcze wiatr jest nieprzyjemnie , macham.
Nie zauważyłam tych siewek w Rogowie ale sie nie przyglądałam . Masz rację ze on dojrzał i nasiona maja siłę do wzrostu wiec trzeba bedzie im pomóc i ziemie przygotowac bo w trawniku nawet jak wyrosną to m skosi. Jedna wielbicielkę klonów znam i chętnie sie podziele a nawet ten pierwszy jej oddam albo nasiona.
Posadz w osłoniętym miejscu i będzie rósł.U mnie ogród podlany deszczu sporo spadło w poprzednich dniach ale nie tyle co gdzie indziej ale mi wystarczy. Dzis troszke tylko padało.
Ja dzis wychodziłam do ogrodu , zdjecia robiłam, tylko krótkie chwile były z deszczem ale mam w ogrodzie trawe to ona po deszczu długo mokra i trzeba tylko w gumowych butach wychodzic.
Agata ze 3km mamy do siebie , wiem że u Was zawsze duzo wiecej deszczu niz u mnie , zawsze tak jest.A w A jeszcze wiecej pada i WG tez. Dzis mogłam byc w ogrodzie ile chciałam , dwa razy po krótkim deszczyku było ale wcale nieduzym ale wieczorem faktycznie wiatr dosc duzy jest.
Bogdziu, z największa przyjemnością Cię poznam osobiście
A i owszem, jesli będziesz miała na zbyciu
Zdjęcia robisz nieziemskie, te kolory rudbekii, motyle są fantastyczne Wyobrażam sobie jak to musi wyglądać w rzeczywistości
Nie wiedziałam, że klony sie rozsiewają Będę szukać