Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:18, 22 lis 2012

asc napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2075-ogrod-nad-rozlewiskiem?page=47#reply - coś co lubisz..... piękne...

Aniu wczoraj się nie logowałam i nic nie pisałam ale byłam oczywiście na Ogrodowisku i łaziłam po ogrodach i te zdjecia też widziałam. Fajne bociusie. Dzieki ze o mnie pamiętasz i informujesz o ciekawostkach.
Bogdzia 11:21, 22 lis 2012

betysia napisał(a)
Witaj Bogdziu porankiem....
dziekuje slicznie za odwiedzinki i cieplutkie slowa!!!!!
sciskam mocno i...zazdroszcze prezentu...super sprawa!
a co do ptasiorkow musze ten watek przejrzec z synem, koniecznie on uwielbia pierzaste tak jak i ja...zarazilismy sie tym od Ciebie a raczej u Ciebie!!!!!
caluje!!!!!
aaaa i cudownego dnia zycze!!!!

Przejrzyj Betysiu wątek o ptaszkach , zajrzyj moze jeszcze do bajek, niech sie dziecko nauczy dostrzegac przyrodę i ją cenic. Dzieki że do mnie wpadłaś choc wiem że masz sporo wątków rankiem do przebiegniecia a kawusia w tym czasie stygnie. Buziaczki przesyłam.
Pszczelarnia 11:22, 22 lis 2012

Bogdziu, Ty bardziej na północ mieszkasz to Mikołaje z Laponii mają bliżej do Ciebie/do Was. Bardzo udany prezent. Ja mam zaś nożyce elektryczne do żywopłotu. Z nami Mikołaje nie mają kłopotów.
Bo i grzeczni, i niewybredni, i zadowoleni.
Bogdzia 11:23, 22 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,magiczna strona.....444.....Niech się dziś wszystkie plany zrealizują! Miłego,słonecznego!

Ranny z Ciebie ptaszek Haniu . Dzięki za życzenia , nigdy ich nie za wiele a jak jest dużo to jest szansa na spełnienie. U Ciebie dziś zapachy i pyszności i wizyty nawet w zagranicznych lokalach, miło popatrzec i posmakowac.Ale mi checi narobiłaś na te pyszności. Sciskam mocno.
Bogdzia 11:27, 22 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, Ty bardziej na północ mieszkasz to Mikołaje z Laponii mają bliżej do Ciebie/do Was. Bardzo udany prezent. Ja mam zaś nożyce elektryczne do żywopłotu. Z nami Mikołaje nie mają kłopotów.
Bo i grzeczni, i niewybredni, i zadowoleni.

Nożyce do żywopłotu też mam ale ( patrz konkurs o narzędziach) to za mało.Faktycznie ze ogrodnikom łatwo prezenty kupowac bo stale coś jest potrzebne i cieszy jak nie narzedzia to kwiatki.
Pozdrówka Ewciu.
Urszulla 12:14, 22 lis 2012

Bogdziu, ja też wczoraj oglądałam Twoje ptaszęta, ale doszłam tylko do połowy.....było późno. Kontynuacja będzie dziś.....ciekawe bo nie znalazłam tam moich wiosennych...............może coś z moim wzrokiem nie tak, albo z pamięcią.....chyba na wiosnę będę się im baczniej przypatrywać
popcorn 12:31, 22 lis 2012

Zaglądam, miłego dnia! Do weekendu blisko!
Bogdzia 14:52, 22 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, ja też wczoraj oglądałam Twoje ptaszęta, ale doszłam tylko do połowy.....było późno. Kontynuacja będzie dziś.....ciekawe bo nie znalazłam tam moich wiosennych...............może coś z moim wzrokiem nie tak, albo z pamięcią.....chyba na wiosnę będę się im baczniej przypatrywać

Ula ja tam wstawiłam tylko takie ptaszki jakie bywają w moim ogrodzie i jakie udało mi się sfotografowac. Jeśli tych swoich tam nie znajdziesz to wpisz w google np ,, ptaki Polski " i wtedy na pewno znajdziesz. Sama jestem ciekawa co to było więc nie zapomnij tu o tym napisac.
Bogdzia 14:53, 22 lis 2012

popcarol napisał(a)
Zaglądam, miłego dnia! Do weekendu blisko!

Ja do Ciebie też zagladam choc ostatnio nic nie pisałam ale kontroluje co się dzieje z okiem. Pozdrawiam.
agata_chrosc... 20:08, 22 lis 2012

Bogdziu, zamontowałam karmnik dla sikorek z takimi wiszącymi kółkami, serduszkami i domkami z ziarenek. No ale sikorki nie za długo cieszyły się tym dobrem, bo kawki to wszytko pozabierały. Zwalały te kólka na ziemię i tyle. Czy jest jakiś sposób, żeby ustrzec sikorkowe jedzenie przed kawkami?