Mala_Mi
21:16, 06 paź 2016

U mnie też już zaliczone skrobanie szyb.. wiec i trzmielina czerwoniutka.. ... ale na ogród nie wychodziłam.. z braku czasu, a potem deszcz, deszcz i deszcz.. do dużego wiadra spadło prawie 3/4 ,
Z okna patrzę, że pomimo przymrozku dalie kwitną.. i jak fajnie mają niektóre, wykopią i chłopki zaniosą do piwnicy.. a my musimy same tachać
Jestem ciutkę mlodsza, ale pracuję wiec każda rzecz która wymaga dodatkowego zachodu mnie denerwuje. Dobrze, że trawa już tak szybko nie rośnie,.. i wytrzymała 2 tygodnie bez koszenia.. ale miejscami było ciężko..
Astra teraz ci ukopać czy wiosną??
Wracam do roboty.... grrr... jeszcze trochę i będzie lżej.. ale miesiąc niewyjęty ogród musi poczekać na mnie.. może zdążę jaka wiosnę zakopać
Z okna patrzę, że pomimo przymrozku dalie kwitną.. i jak fajnie mają niektóre, wykopią i chłopki zaniosą do piwnicy.. a my musimy same tachać

Astra teraz ci ukopać czy wiosną??
Wracam do roboty.... grrr... jeszcze trochę i będzie lżej.. ale miesiąc niewyjęty ogród musi poczekać na mnie.. może zdążę jaka wiosnę zakopać