Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

EPODLAS 12:00, 28 lis 2012

Bogdziu, masz co oglądać w twoim ogrodzie. Ja nigdy nie widziałam bażanta na żywo. Warto robić wszystko żeby ptaki zaglądały do naszego ogrodu.
Bogdzia 15:23, 28 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, masz co oglądać w twoim ogrodzie. Ja nigdy nie widziałam bażanta na żywo. Warto robić wszystko żeby ptaki zaglądały do naszego ogrodu.

Bożenko ja myślę że i w Twoim ogrodzie one bywają tylko Ty tego nie widzisz , bo najczęsciej są zimą ew późną jesienia lub wczesna wiosną. Potem idą w pola .W pobliżu Twojej działki są pola i dzikie tereny wiec i bazanty na pewno tez są i jak wyjedziesz do miasta to mają u ciebie cicho i bezpiecznie i spokój od ewentualnych psów .A ja sie cieszę z kazdego zwierzątka jakie sie pojawi i to nie tylko u mnie ale równiez na innych działkach czy w lesie.Pozdrawiam serdecznie.
Milka 16:24, 28 lis 2012

dzięki Bożenko
Bogdzia 16:26, 28 lis 2012

irena_milek napisał(a)
dzięki Bożenko

Nie ma za co. Pozdrawiam serdecznie.
wiunia 17:10, 28 lis 2012

Bogdziu, (dla mnie od czasu do czasu Bożenko ) pozdrawiam juz teraz w Twoim wątku !
Bogdzia 17:37, 28 lis 2012

wiunia napisał(a)
Bogdziu, (dla mnie od czasu do czasu Bożenko ) pozdrawiam juz teraz w Twoim wątku !

Dzięki Wiuniu i nawzajem.
eliza3 17:57, 28 lis 2012

Do mnie też przychodzą bażanty, ale dopiero zimą spacerują dostojnie, kiedy ludzie się nie kręcą, to bardzo piękne i dostojne ptaki...
Pozdrawiam
Ewa 18:11, 28 lis 2012

Bogdziu bażant piękny , kiedyś do nas tez przychodziły, ale pole przed nami zostało podzielone na działki budowlane i zwierzątka już nie przychodzą. Muszę pogrzebać w archiwum zdjęć, bo mieliśmy różych zwierzęcych gości, a raz wpadł nawet taki wystraszony zając
Bogdzia 18:30, 28 lis 2012

Elizko, Ewo no fajnie ze też macie lub miałyście bazanty bo fajnie na nie popatrzec choc strasznie łatwo się płoszą.Tak one lubia spokój i ciszę. Ja sie dziś zdziwiłam ze już przyszły bo na ogół bywały przy gorszych warunkach atmosferycznych ale może dlatego były ze była mgła i czuły się bardziej bezpieczne. Zająca miałam tylko raz na początku . Przeciw zającom mam pod siatka położone płyty żeby nie wchodziły do ogrodu i nie obgryzały drzewek.Ewcia poszukaj zdjęc a może i Elizka też masz?
majkel0326 18:46, 28 lis 2012

Bożenko,nawet bażanty masz w ogrodzie! Po prostu bajka Pozdrawiam Cię wieczorkiem