Melduję się u Ciebie po dłuższej nieobecności. Cieszy mnie, że problemy zdrowotne są już poza Tobą. O ile łatwiej będzie funkcjonować. Tak to się życie plecie, że wtedy kiedy mamy więcej możliwości na korzystanie z jego uroków, to coś się przyplątuje i trzeba znów walczyć.
Trzymam kciuki za powodzenie w rehabilitacji - co Byś mogła długo zdrowymi oczkami się cieszyć Kochana.
Bożenko ja pod kątem motyli siałam w tamtym roku fenkuł... i opłaciło się- wielką radość sprawił mi paź królowej na nim. A jakie ty "motylkowe" roślinki planujesz? Z chęcią skorzystam z podpowiedzi.
Bogdzia fajnie, że znowu jesteś aktywna.
Wszyscy czekamy na wiosnę...kolory...kwiaty...zapachy...
Słyszałam, że w lutym bedziemy wszystko robić, żeby nam czas w oczekiwaniu na wiosnę mijał jak najszybciej. Już się doczekać nie mogę.
Słodkie (czekoladowe) buziaki przesyłam.
Jesli pojedziesz nie zapomnij mnie zabrac bo tez mi się bardzo podobaMnie tez kolorów brakuje ale do wiosny mi niespieszno , przeczytalam gdzies ze ten rok ma byc wyjątkowo upalny więc przypomina mi sie 2015 i juz takiego horroru wiecej nie chcę i mój ogród chyba by juz drugiego takiego roku nie przetrzymał.Tymczasem moja córka melduje ze u niej upaly do 47 stoni, jak to można wytrzymac????????