Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AnnaCh 23:16, 24 sty 2017

Bogdziu, super, że już jesteś Cieszę się, że wracasz do zdrowia i do nas
Kasik 23:29, 24 sty 2017

Melduję się u Ciebie po dłuższej nieobecności. Cieszy mnie, że problemy zdrowotne są już poza Tobą. O ile łatwiej będzie funkcjonować. Tak to się życie plecie, że wtedy kiedy mamy więcej możliwości na korzystanie z jego uroków, to coś się przyplątuje i trzeba znów walczyć.

Trzymam kciuki za powodzenie w rehabilitacji - co Byś mogła długo zdrowymi oczkami się cieszyć Kochana.

Buziaki serdeczne przesyłamy z Grzesiem.
anka_ 23:58, 24 sty 2017

Bogdzia napisał(a)
Aniu masz rację najlepiej jak ptaki mają naturalny pokarm w ogrodzie, ja ostatnio wybierałam rosliny pod katem motyli , zarówno zywicielskie dla gąsienic jak i doroslych motyli i wiosną muszę sie za nimi rozejrzec.Pozdrówka śle.
Bożenko ja pod kątem motyli siałam w tamtym roku fenkuł... i opłaciło się- wielką radość sprawił mi paź królowej na nim. A jakie ty "motylkowe" roślinki planujesz? Z chęcią skorzystam z podpowiedzi.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
00:00, 25 sty 2017
Dawno mnie nie bylo do zdrowia wracaj
00:00, 25 sty 2017
wiosny I kwitnacych rodkow u Ciebie czekam,co Ile cm radzilabysmi posadzic azalie karlowe? Czy wystarczy co 40cm.pytam bo widze ze masz juz duze takie azalie
Nikita 09:12, 25 sty 2017

Bogdzia fajnie, że znowu jesteś aktywna.
Wszyscy czekamy na wiosnę...kolory...kwiaty...zapachy...
Słyszałam, że w lutym bedziemy wszystko robić, żeby nam czas w oczekiwaniu na wiosnę mijał jak najszybciej. Już się doczekać nie mogę.
Słodkie (czekoladowe) buziaki przesyłam.
Bogdzia 16:14, 25 sty 2017

AGDULA napisał(a)

oby oby juś wiosna zawitała to będę podziwiać Twoje rododendrony

Na razie rh w opłakanym stanie jak to w mrozy zwykle bywa.Do maja jeszcze trochę trzeba poczekac.
Bogdzia 16:15, 25 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Bobrze, że już jesteś św. Franciszku ogrodowiskowy!

Ewo ale mi tytuł nadałas, bardzo zaszczytny ale czy zasłużony?
Bogdzia 16:18, 25 sty 2017

Margarete napisał(a)
Ale fajnie że już wracasz do normy z tą swoją obecnością tu na forum
Ten ogród co go nam zapisała Pestka jest cudny...( dziękuję i ja Kasku za te linki) i od razu miałabym ochotę tam jechać....
Tęsknię do kolorów i do wiosny....

Jesli pojedziesz nie zapomnij mnie zabrac bo tez mi się bardzo podobaMnie tez kolorów brakuje ale do wiosny mi niespieszno , przeczytalam gdzies ze ten rok ma byc wyjątkowo upalny więc przypomina mi sie 2015 i juz takiego horroru wiecej nie chcę i mój ogród chyba by juz drugiego takiego roku nie przetrzymał.Tymczasem moja córka melduje ze u niej upaly do 47 stoni, jak to można wytrzymac????????
Bogdzia 16:19, 25 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Bogdziu, super, że już jesteś Cieszę się, że wracasz do zdrowia i do nas

Aniu miło że zaglądasz. Mam nadzieję że juz bede na forum, na razie nie mam okularów wiec pewnie tez nie za duzo ale za to systematycznie.Buziaki.