Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:57, 09 sty 2018

paniprzyroda napisał(a)
U mnie wszystkie cebulowe na wierzchu, dziś sprawdziłam. Jak mróz złapie porządny bez śniegu, to kiepsko będzie. Pozdrawiam.

Ja do ogrodu wogóle nie chodze ale chyba sie w końcu wybiorę i zobacze co tam zastane, pewnie głównie kocie kupy w wielkiej ilosci.
Bogdzia 10:58, 09 sty 2018

Sonka napisał(a)
Bogdziu, zdrówka i Dobrego Roku 2018 życzę.

Dziekuję serdecznie i tez wszystkiego najlepszego życzę.
Bogdzia 10:59, 09 sty 2018

yolka napisał(a)
Obfitości w 2018 r. bo chyba się nie wpisałam, choć zaglądam regularnie w ogrodzie przedwiośnie,u Ciebie pewnie też bo u wszystkich takie anomalie, nawet na tzw. biegunach zimna. Biegun w tym roku jest w Ameryce. U mnie na szczęście przymroziło i okolicę pokryła malownicza szadź. Jak masz ochotę zapraszam na spacer brzegiem j...
Pozdrowienia zostawiam

Zobaczyłam , piękne zdjęcia.
Urszulla 14:59, 11 sty 2018

U nas siąpi i mgła- dosłownie mleko. Jak przyjdą przymrozki będzie gołoledź. Wszystko też wyłazi i pączkuje.
Bogdzia 18:20, 11 sty 2018

Urszulla napisał(a)
U nas siąpi i mgła- dosłownie mleko. Jak przyjdą przymrozki będzie gołoledź. Wszystko też wyłazi i pączkuje.

A u nas dzis szklanka i stłuczki samochodowe, strasznie ślisko, M na tyłku wylądował jak poszedł ptakom pokarmu dosypac.W ogrodzie smutno i ponuro to zamiast zdjec pokażę pole dzikich piwonii koperkowych, wprawdzie to gdzies w Rosji ale jakie cudne.

Pozdrówka dla wszystkich.

https://www.youtube.com/watch?v=zlBe3O3biRQ

jolanka 19:25, 11 sty 2018

Obejrzałam pocztówkę i słońca, kwiatów, lata mi sie chce
Uwazajcie na taka ślizgawkę, wyłożyłam się kiedyś i dluuuugo się leczyłam z krwiakow a do siedzenia miałam poduszki z dziurką w środku
sylwia_slomc... 19:38, 11 sty 2018

Czytałam, że u Was dzisiaj wypadki i ślizgawka. a biedny eMuś się potłukł przy karmieniu ptaszków trzeba być bardzo ostrożnym, a i to gwarancji nie ma
Gosiek33 19:51, 11 sty 2018

Bogdziu co za widoki Chciało by się tam pospacerować

Nie cierpię szklanki, kiedyś czytałam takie porady by na buty zakładać skarpety, ponoć działają przeciwpoślizgowo?
Bogdzia 12:14, 12 sty 2018

jolanka napisał(a)
Obejrzałam pocztówkę i słońca, kwiatów, lata mi sie chce
Uwazajcie na taka ślizgawkę, wyłożyłam się kiedyś i dluuuugo się leczyłam z krwiakow a do siedzenia miałam poduszki z dziurką w środku

M w dobrej formie , nie potłukł sie za bardzo.Mnie tez słonka brakuje wiec ogladam zdjęcia z ogrodu ale i cuda stworzone przez naturę takie jak pokazałam albo takie

https://www.youtube.com/watch?v=py7KD3IzZpg

Byle do wiosny.
Bogdzia 12:17, 12 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Czytałam, że u Was dzisiaj wypadki i ślizgawka. a biedny eMuś się potłukł przy karmieniu ptaszków trzeba być bardzo ostrożnym, a i to gwarancji nie ma

Dzis śnieg przypruszył lód ale kto wie czy nadal nie jest ślisko, M mówi że trochę lepiej niz wczoraj a ja nie wychodze z domu , nie ma po co.Gdybym ja miała tyle wolnego czasu jak jest piekna wiosenna pogoda i mogła sobie posiedziec na tarasie ale wolny czas jest tylko w zimie.