Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mariposa 22:38, 05 sty 2018

Bogdzia napisał(a)

Jak tylko zrobi się ciepło to sie umówimy z Asia i z Toba.Gliny chętnie bym przewiozła trochę do siebie ale nie mam czym . Napiszę do Ciebie jeszcze wiadomosc na pw-przeczytaj.

Bogdziu, jeśli naprawdę glina Ci się przyda, to wymyślimy, jak przewieźć. Na wiosnę, jak tylko obeschnie (oby jak najszybciej!) będę robić "wykopki" pod drenaż i szambo, więc gliny będzie sporo.
sylwia_slomc... 09:38, 06 sty 2018

Bogdzia napisał(a)

Wszyscy ,, ptasiolodzy " tak polecają chodzi chyba głównie o to żeby najczęściej wiejące u nas wiatry z zachodu wialy budce w plecy i nie wyziębiały i moczyły deszczem młodych ptaków. Oczywiscie ptaki czasem i w innych budkach mogą miec młode ale to jest najlepsze ich położenie.Miejscówki zmień dopiero gdy ptaki przestana w nich gniazdować.

Ok dzięki
zawitka 11:07, 06 sty 2018

W Nowym Roku nowy komp pewnie będzie dużo nowego i miłego zdrówka ! ! !!!.nauczyłam się jak wieszać budki
Madzenka 17:19, 06 sty 2018

Nowy komputer na Nowy Rok Pozdrawiam Bogdziu i życzę pięknego roku
an_tre 17:37, 06 sty 2018

Bogdziu z Nowym Rokiem nowy komputer, nowe wyzwania, nowe pomysły i nowe zawsze piękne dni i nieustające zdrówko...
niech się spełnia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 12:51, 07 sty 2018

Dorotko , Carola,Aniu, Marzenko i Halinko Bardzo dziekuje za zyczenia, oby się spełniły. Dla Was tez wszystkiego najlepszego.
Bogdzia 12:54, 07 sty 2018

Mariposa napisał(a)

Bogdziu, jeśli naprawdę glina Ci się przyda, to wymyślimy, jak przewieźć. Na wiosnę, jak tylko obeschnie (oby jak najszybciej!) będę robić "wykopki" pod drenaż i szambo, więc gliny będzie sporo.

Mój ogród juz jest stary (18 rok się zaczyna) więc pod większosc roślin juz nie da się podłożyc , jedynie wokół róz może by się dało ale to juz mała ilosc , zobaczymy wiosną .
paniprzyroda 14:44, 07 sty 2018

U mnie wszystkie cebulowe na wierzchu, dziś sprawdziłam. Jak mróz złapie porządny bez śniegu, to kiepsko będzie. Pozdrawiam.
Sonka 15:57, 07 sty 2018

Bogdziu, zdrówka i Dobrego Roku 2018 życzę.
yolka 23:27, 08 sty 2018

Obfitości w 2018 r. bo chyba się nie wpisałam, choć zaglądam regularnie w ogrodzie przedwiośnie,u Ciebie pewnie też bo u wszystkich takie anomalie, nawet na tzw. biegunach zimna. Biegun w tym roku jest w Ameryce. U mnie na szczęście przymroziło i okolicę pokryła malownicza szadź. Jak masz ochotę zapraszam na spacer brzegiem j...
Pozdrowienia zostawiam