Irenko chyba wszyscy tu jesteśmy dla siebie ważni ,myślę ze wszyscy tez sie lubimy i zyczymy sobie nawzajem jak najlepiej. Ja zaglądam czasem ale jak trochę poczytam to oczy nie dają mi juz dłużej posiedziec, muszę ograniczac i bywac mniej. Sama wiesz ze czasem zdrowie nas ogranicza. Buziaki dla Ciebie i Twojej Rodziny , ciepło Was wspominam.
Haniu własnie myślałam że do Ciebie jako seniorki muszę zajrzec ale masz lepsza kondycje i jestes szybsza. Niech Ci zdrówko nadal dopisuje i spełniają sie marzenia. Buziaki.
Sama prawda Bożenko
Wiem, jak to z tym zdrowiem, u mnie też ono różnie, jak jedno naprostowane, to znowu coś innego wyskakuje..
Jeszcze raz całusy,niech Wam i nam i wszystkim się wiedzie, tak myślę, że jak jest zdrowie, to reszta jakoś idzie, buziaki
A ja tu u ciebie życzę ci udanego Nowego Roku a w nim przede wszystkim zdrowia dla was wszystkich, wielu powodów do radości i okazji do spotkań z nami forumowiczami !
Wiem Bogdziu, że specjalny wątek na życzenia... ale myślę, że Danusia wybaczy...
Tak szczególnej osobie trzeba złożyć życzenia tutaj...
Bogdziu zdrowia, zdrowia, zdrowia... i aby każdy kolejny dzień przynosił jak najwięcej radości