Dziwnego masz tego psa jak on gruszki zjada ale masz rację jak wyrośnie może spoważnieje. Co do karmy dla ptaków muszę wyjaśnic ze to nie mój pomysł tylko Mariusza z Przyjaznego Ogrodu, on jest ornitologiem i zna się na ptakach i tak właśnie je karmi.Pozdrawiam Ulciu.
Bogdziu, moje psy też chwytają wszystko co się rusza, a tylko upolowane myszy zjadają, reszta im nie smakuje. Poza tym mają dziwne upodobania, jeden uwielbia nabiał, a drugi właśnie gruszki i agrest. Też chodził zrywać z krzaka.
Bożenko, piękna lekcja rozpoznawania sikorek. Dziękuję.
U mnie nadal sikorek mało.
Pozdrawiam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Niesamowite. A ten od myszy to nornice tez je? w końcu to też myszy, bo taki by się przydał do wypożyczanie na ogrodowisku. Nikt sobie z nornicami nie radzi więc mogłabys nawet za opłatą................................................................................................... oczywiście zartuję
Aga jestem cały czas pod wielkim wrażeniem tego co u Ciebie zobaczyłam.Pozdrawiam serdecznie.
Powieś budki lęgowe, daj jeśc i będą.Fajnie jest patrzec na te ptaszki szczególnie jak się kąpią no i zima jak wogóle nie ma na co patrzec. Pozdrawiam Teresko. Musze zajrzec do Ciebie czy lepiej z B?
Zaglądam co w wolierze ptasiej słychać, warty przed kotami rozstawione, i edukacja przy okazji.....
Miłego spanka ,Bożenko i Gabrysiu.Fajnie macie z waszymi ogródkami.......,