Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:50, 06 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Bożenko, serdeczności przesyłam i życzę Ci wszystkiego dobrego...

dzięki Dorotko. Pozdrawiam serdecznie.
dajana 19:54, 06 sty 2013

Witaj Bożenko Teraz rozumiem dlaczego się wcześniej z nami żegnałaś .Zerkaj do nas jedynie od czasu do czasu ,,może M poczyta za ciebie Oczy są najważniejsze i nie lekceważ zaleceń lekarza proszę .Mocno cię ściskam i zdrowia życzę.Niedługo wiosna Bożenko to i oczęta się poprawią ,,więcej czasu na dworze nie przy kompie .Wiem jak to jest bo ja 8 godz w pracy przy komputerze a potem jeszcze w domu Też mi wzrok poleciał i często mnie oczy bolą Kiedy ograniczam ,jest lepiej .Leż sobie jak ta żabusia którą ci wysłałam i wszystko miej w nosie ,słuchaj dobrej muzyki i wydawaj polecenia Dbaj o siebie kochana .Przytulam cieplutko
monteverde 19:58, 06 sty 2013

asc napisał(a)
Wszystkie Bożenki jakie nam to takie strasznie poukładane i grzeczne

Jak dziewczyna na ulicy, placu zabaw albo gdzieś rozrabia to na bank będzie to Ania... no coś w tym jest

Nie odpisuj tylko się lecz......

Święta prawda, co pisze Ania, ja zawsze też byłam od zawracania chmur, z wiekiem mi tylko teraz (_,_) osiadła, ale jeszcze czasami lubię coś odpalić

Bogdziu życzę polepszenia zdrówka

dzisiejsze zdjęcie wstawiam, natłukłam im orzechów włoskich, bo mam ich pełno
dajana 20:01, 06 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Oczy .....czarne!-życie marne!
Oczy niebieskie-życie królewskie!
Oczy piwne -życie dziwne!
Oczy zielone -życie szalone!

Tak kiedyś dziewczyny wyliczały na wspólnych zabawach.

No i Irenka na tym najlepiej wyszła. Pozdrawiam Haniu i Irenko.

Moje oczy są zielone a życie ,,,,,,, lepiej przemilczę W każdym bądż razie u mnie się nie sprawdza Haniu .
Mala_Mi 20:09, 06 sty 2013

To ja Ci tylko obrazka byś nie musiała już się męczyć pisaniem
anipla 23:36, 06 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Bożenko, zdrowiej szybko, bo smutno bez Ciebie A teraz stosuj sie do zaleceń ,bo to nie przelewki
Przesyłam Ci buziolki i dużo uśmiechów ,zdrowiej

Stosuję się ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Muszę dac oczom odpocząc ale czy to wystarczy? Pozdrawiam Anitko.

Musi być dobrze Będzie dobrze
A co do stosowania się - ja pewnie bym się zastosowała ,ale musieli by mi internet odciąć inaczej trudno się powstrzymać....
Ale te choróbska złośliwe są...
Kasiek 00:10, 07 sty 2013

I ja zycze duzo zdrowka...Kasia
Konstancja30 00:16, 07 sty 2013

Bożenko pozdrawiam ... ... i zdrówka życzę

w imionach jest coś na pewno ... tylko co mają począć z przeznaczeniem takie istoty jak ja ... niby Iza a do 6 roku życia Dorotka (bo babcia Izabel nie zniesła ) ... potem długo reagowałam na oba i to z podziałem na głosy a teraz jeszcze Konstancja ... nie ogarniam ...
Martek 08:57, 07 sty 2013

Radosnego tygodnia Bogdziu miła
Bogdzia 09:52, 07 sty 2013

dajana napisał(a)
Witaj Bożenko Teraz rozumiem dlaczego się wcześniej z nami żegnałaś .Zerkaj do nas jedynie od czasu do czasu ,,może M poczyta za ciebie Oczy są najważniejsze i nie lekceważ zaleceń lekarza proszę .Mocno cię ściskam i zdrowia życzę.Niedługo wiosna Bożenko to i oczęta się poprawią ,,więcej czasu na dworze nie przy kompie .Wiem jak to jest bo ja 8 godz w pracy przy komputerze a potem jeszcze w domu Też mi wzrok poleciał i często mnie oczy bolą Kiedy ograniczam ,jest lepiej .Leż sobie jak ta żabusia którą ci wysłałam i wszystko miej w nosie ,słuchaj dobrej muzyki i wydawaj polecenia Dbaj o siebie kochana .Przytulam cieplutko

Dajanko to leżenie to całiem nie w moim charakterze. Muszę tylko oszczędzac oczy. Pozdrawiam serdecznie.