Witaj Bożenko Teraz rozumiem dlaczego się wcześniej z nami żegnałaś .Zerkaj do nas jedynie od czasu do czasu ,,może M poczyta za ciebie Oczy są najważniejsze i nie lekceważ zaleceń lekarza proszę .Mocno cię ściskam i zdrowia życzę.Niedługo wiosna Bożenko to i oczęta się poprawią ,,więcej czasu na dworze nie przy kompie .Wiem jak to jest bo ja 8 godz w pracy przy komputerze a potem jeszcze w domu Też mi wzrok poleciał i często mnie oczy bolą Kiedy ograniczam ,jest lepiej .Leż sobie jak ta żabusia którą ci wysłałam i wszystko miej w nosie ,słuchaj dobrej muzyki i wydawaj polecenia Dbaj o siebie kochana .Przytulam cieplutko
Bożenko, zdrowiej szybko, bo smutno bez Ciebie A teraz stosuj sie do zaleceń ,bo to nie przelewki
Przesyłam Ci buziolki i dużo uśmiechów ,zdrowiej
Stosuję się ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Muszę dac oczom odpocząc ale czy to wystarczy? Pozdrawiam Anitko.
Musi być dobrze Będzie dobrze
A co do stosowania się - ja pewnie bym się zastosowała ,ale musieli by mi internet odciąć inaczej trudno się powstrzymać....
Ale te choróbska złośliwe są...
w imionach jest coś na pewno ... tylko co mają począć z przeznaczeniem takie istoty jak ja ... niby Iza a do 6 roku życia Dorotka (bo babcia Izabel nie zniesła ) ... potem długo reagowałam na oba i to z podziałem na głosy a teraz jeszcze Konstancja ... nie ogarniam ...
Witaj Bożenko Teraz rozumiem dlaczego się wcześniej z nami żegnałaś .Zerkaj do nas jedynie od czasu do czasu ,,może M poczyta za ciebie Oczy są najważniejsze i nie lekceważ zaleceń lekarza proszę .Mocno cię ściskam i zdrowia życzę.Niedługo wiosna Bożenko to i oczęta się poprawią ,,więcej czasu na dworze nie przy kompie .Wiem jak to jest bo ja 8 godz w pracy przy komputerze a potem jeszcze w domu Też mi wzrok poleciał i często mnie oczy bolą Kiedy ograniczam ,jest lepiej .Leż sobie jak ta żabusia którą ci wysłałam i wszystko miej w nosie ,słuchaj dobrej muzyki i wydawaj polecenia Dbaj o siebie kochana .Przytulam cieplutko
Dajanko to leżenie to całiem nie w moim charakterze. Muszę tylko oszczędzac oczy. Pozdrawiam serdecznie.