Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

barbara_kraj... 22:32, 07 sty 2013

Z przyjemnością oglądam te modraszki. Do mnie przylatują same bogatki i... dzwońce
Pzdrawiam
Basia_1987 22:34, 07 sty 2013

Ja również życzę dużo zdrówka ,gromadzenia sił i pozytywnej enrgii , bo wiosna tuż tuż pozdrawiam serdecznie
alinak 23:29, 07 sty 2013

Bożenko z oczkami to od komputera daleko . nie żebym cie wyganiała , ale jak poważna sprawa to się nie żartuje . ja tez mam czasem przemęczone to sobie krople z świetlika kupiłam - działa .u nas ma gabinet córka Gierka - ponoć chwalą że świetna specjalistka .
Basia_1987 09:48, 08 sty 2013

Generalnie słyszałam,że czytanie na komputerze jest niewygodne i nie zdrowe dla oczu , ja też posiedzę godzinkę, góra dwie i oczy mi mrowieją, i nie da się dalej czytać, chyba też się muszę wybrać do okulisty.
Martek 10:10, 08 sty 2013

Bogdziu,żeby nie było,że nie odwiedzam
Martkam
eliza3 15:09, 08 sty 2013

Bogdziu, piękne sikorki, moje od kilku dni przestały przychodzić i nie wiem jaka jest przyczyna.... śnieg spadł, więc powinny szukać jedzenia... a jednak gdzieś się podziały, zaznaczam, że słonecznik mają i miały cały czas...
Poszłam strząsać śnieg z iglaków i zauważyłam mój rh zaczyna mieć żółte liście... też nie wiem co się dzieje, bo jesienią nie wyglądał tak źle...
To tyle pytań do Ciebie, jak się lepiej poczujesz to zerknij.
Pozdrawiam cieplutko i życzę, aby oczka doszły do formy, oszczędzaj je, a my poczekamy na Ciebie.
Bogdzia 17:45, 08 sty 2013

aldonaz napisał(a)
Bożenko, dbaj o siebie, zdrowie najważniejsze. Pozdrawiam[/quote

Aldonko dzięki za wizyte i pamiec . Mnie nieco się poprawiło, nie mam już takiego ostrego bólu , nawet pojechałam do Łodzi .U lekarza tłok niesamowity, ludzie sie denerwują bo do niektórych specjalistów jeszcze w tym roku nie zaczęli zapisywac bo nie mają limitow a ludzie już trzeci raz przychodza pytac o te zapisy bo telefonów to wogóle nie odbierają, a mnie do okulisty zapisali i owszem na 30 lipca.Zapisałam sie bo i ten termin się przyda na następna wizytę, tak co druga prywatnie.Aldonko serdecznie pozdrawiam i dzieki że zaglądasz.
Bogdzia 17:48, 08 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Buziam i tuliskam!

No jak i Ty Haniu uzywasz tych nowomodnych słów ogrodowiskowych to cieplutko się robi na duszy. dzięki i mnie teraz wypada napisac ,,buziam" co niniejszym czynie. Pozdrówka do tego dodaję i chyba jest już pełen komplet?
Milka 17:50, 08 sty 2013

ale tłuściutkie te modraszki i samo słowo mnie zachwyca!

i tak trzymaj, nie daj się..pozdrawiam cieplo
Bogdzia 17:52, 08 sty 2013

an_tre napisał(a)

Dla wszystkich zaglądających dzisiejsze modraszki.

Bożenko dawno mnie tu nie było, ale to choróbsko strasznie mnie spowolniło
wpadam i na wstępie piękni goście mnie witają to bardzo miłe
pozdrawiam i życzę zdrówka

Aniu to długo Cię trzyma to choróbsko , choc rozumiem że już jesteś zdrowsza ale ciagle osłabiona. ja ostatnio nie chodzę po wątkach bo chcę te oczy pooszczędzac , mam nadzieje że może niedługo chociaż kilka wątków dziennie będe mogła odwiedzic. Dzieki że Ty mnie odwiedziłaś.No to życzę bysmy razem szybko wróciły do formy.