Spaceruj Haniu do woli a na wiosną żółte liliowce Ci wyslę.Pozdrówka.Orlik sliczny, kupiłam nasionka pełnych ale wysieję do gruntu , nie lubię zastawionych parapetów.
Bożenko, chyba jeszcze na te martagon się skuszę i wcisnę między paprocie zwłaszcza te mi się podobają i na tej rabacie mam fioletowe czosnki, to jakoś mi się zgrywa
Pink MOoning
Ja Cie na nie namawiac nie będę bo sa drogie ale u Ciebie wyjątkowo by pasowały. Ja Morning mam swoje ale trochę rozdałam, trochę obiecałam i muszę znów się wziąc za hodowlę bo mało mi zostało.Ty masz takie śliczne zakatki jakby stworzone dla nich.Kup chociaż ze dwie i rozhoduj, no chyba ze masz finansowe nadwyżki to sobie nie żałuj. Jeszcze Dzien Kobiet blisko, można M podprowadzic zeby zasponsorował.
Źle przeczytałam Ty chcesz Pink a ja pink nie mam, coś pomieszłam.
Bożenko,przesyłka od Ciebie zimuje w ogrodzie Mam nadzieję,że wszystko ładnie wyjdzie na wiosnę,bo u nas tegoroczna zima nie była taka sroga.A przygotowania wiosenne na razie w głowie,czekam do marca,wtedy wybiorę się po nasiona.W połowie marca posieję jednoroczne na parapecie,już nie mogę się doczekać
Bożenko, chyba jeszcze na te martagon się skuszę i wcisnę między paprocie zwłaszcza te mi się podobają i na tej rabacie mam fioletowe czosnki, to jakoś mi się zgrywa
Pink MOoning
Ja Cie na nie namawiac nie będę bo sa drogie ale u Ciebie wyjątkowo by pasowały. Ja Morning mam swoje ale trochę rozdałam, trochę obiecałam i muszę znów się wziąc za hodowlę bo mało mi zostało.Ty masz takie śliczne zakatki jakby stworzone dla nich.Kup chociaż ze dwie i rozhoduj, no chyba ze masz finansowe nadwyżki to sobie nie żałuj. Jeszcze Dzien Kobiet blisko, można M podprowadzic zeby zasponsorował.
Bożenko,przeczytałam własnie,że uczyłaś matematyki i zbieram szczękę z podłogi Zawsze czułam respekt do nauczycielek matematyki Fotki i wierszyk o ptaszkach jak zwykle pierwszorzędne! Pozdrawiam Bożenko weekendowo
Maju dawno Cię nie było wiec szczególnie wiosennie Cię witam. Matematycy to chyba najbardziej zapamiętywani nauczyciele bo najbardziej wymagający ale nie da sie byc innym jeśli chce się przedmiotu nauczyc.Przyznaje się i ja byłam bardzo wymagająca , pewnie nawet bardziej niż inni.
Jak u Ciebie przygotowania do wiosny? A martagony ode mnie posadziłaś na jesieni czy trzymasz do wiosny?Pozdrówka.
Bożenko,przesyłka od Ciebie zimuje w ogrodzie Mam nadzieję,że wszystko ładnie wyjdzie na wiosnę,bo u nas tegoroczna zima nie była taka sroga.A przygotowania wiosenne na razie w głowie,czekam do marca,wtedy wybiorę się po nasiona.W połowie marca posieję jednoroczne na parapecie,już nie mogę się doczekać
U Ciebie jednoroczne wyjątkowo piękne. właśnie byłam i widziałam zdjecia , a lilie dobrze ze wszadziłaś nie będą wysychac. Na pewno w tym roku zakwitną bo u mnie kwitły.
Pink MOoning
...zrobiło się martagonowo...nie podejrzewałam,że tyle ogrodowiczanek zachwyci się...u mnie rosną od ...eści lat...to moje pierwsze lilie.Pozdrawiam.
Ja też jestem zaskoczona az tak wielkim ich powodzeniem ale widac wielu osobom podobają się takie naturalistyczne nasadzenia i uroda jednak dzikich kwiatów , no i jak Gabrysia i Dzidka pokazały je w ogrodach angielskich to już wszystkim zawróciły w głowie bo zdjęcia przecudne. Widziałaś? A że je masz to super bo sporo teraz kosztują.Pozdrawiam Bogusiu.
Pink MOoning