Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:28, 16 lut 2013

barbara_krajewska napisał(a)
I znów tyle stron do nadgonienia, ale najciekawszą dla mnie była ta z wierszykiem o wpływie Walentego na łączenie się ptaków w pary. Udany wierszyk Fajnie się czyta
Bogdziu, pozdrawiam

Czytałam gdzieś że wybrano ten dzień właśnie dlatego że w tym czasie zaczynaja się ptasie zaloty więc tego się trzymałam pisząc wiersz.Pozdrawiam Basiu.
Bogdzia 20:29, 16 lut 2013

Krys napisał(a)
Bożenko śliczny wierszyk,z przyjemnością przeczytałam

Krysiu dzięki za dobre słowo. Serdecznie pozdrawiam.
Mala_Mi 20:59, 16 lut 2013

A ja dzięki Tobie też załapałam sie na lilie
Bogdzia 21:05, 16 lut 2013

asc napisał(a)
A ja dzięki Tobie też załapałam sie na lilie

Jeszcze białe muszę upolowac ale juz nie będę nigdzie szukac tylko poczekam az u nich będą, myslę że się doczekam.A mnie korci zeby jeszcze dokupic szczególnie taką pomarańczowa trąbkową ale nie chcę już trzeci raz dokładac do zamówienia bo w końcu coś pomylą.

monteverde 21:10, 16 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu które kupiłaś??

Pink morning, Cloude Shride, Russian Morning, Slate s Morning, Arabian Night, a w innym Red i Album to chyba wszystko jeżeli chodzi o martagony
weronika77 21:13, 16 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Widzę ze się jednak nie udało wstawic zdjęc , szkoda.Najważniejsze ze Kajtek wraca do zdrowia choc nie mniej wazne ze tamtego już nie ma bo sytuacja by się powtarzała.Pozdrawiam Weroniko.

Bogdziu, już system naprawiony (może lepiej się nie chwalić), Kajtek pogłaskany.
Widzę, że na świecie takie wydarzenia, papież odchodzi, piorun uderza w bazylikę, Ziemia uratowana przed uderzeniem planetoidy dzięki 15 minutom, a Ogrodowisko "idzie swoim torem", tylko na mojej stronie mała awaria.
Buziaki.

Bogdzia 21:15, 16 lut 2013

To ja jeszcze Tsingtauense i Hanson. Białe tez zamówiłam w innym ale obawiam się że nie dostanę bo co do nich zadzwonię to sie z nikim dogadac nie mogę. Już na nich nie liczę ale może przysla.

To było do Ani Monte.
monteverde 21:16, 16 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Gdzieś miałam ,,przepis" na takie rozmnażanie, trzeba by poszukać gdzie to zapisałam ale trochę się boję żeby nie zmarnować tych cebulek.

http://www.naogrodowej.pl/artykul,Rozmnazanie_lilii,177?PHPSESSID=qnt2na69tgbunf38hvo41v3g60
monteverde 21:17, 16 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
To ja jeszcze Tsingtauense i Hanson. Białe tez zamówiłam w innym ale obawiam się że nie dostanę bo co do nich zadzwonię to sie z nikim dogadac nie mogę. Już na nich nie liczę ale może przysla.

To było do Ani Monte.

A u kogo brałaś białe? możesz podać na priv zobaczę co to za jedni
Bogdzia 21:19, 16 lut 2013

weronika77 napisał(a)

Bogdziu, już system naprawiony (może lepiej się nie chwalić), Kajtek pogłaskany.
Widzę, że na świecie takie wydarzenia, papież odchodzi, piorun uderza w bazylikę, Ziemia uratowana przed uderzeniem planetoidy dzięki 15 minutom, a Ogrodowisko "idzie swoim torem", tylko na mojej stronie mała awaria.
Buziaki.

Kajtus ślicznie wygląda a zdarzeniami na które nie mamy wpływu trudno się martwic bo i tak nic nie zmienimy. Mam nadzieję ze już nie będziesz miała więcej awarii bo zaraz wiosna i tzeba kwiatki pokazywac, a Ty masz co pokazywac.Pozdrówka.