Czytałam gdzieś że wybrano ten dzień właśnie dlatego że w tym czasie zaczynaja się ptasie zaloty więc tego się trzymałam pisząc wiersz.Pozdrawiam Basiu.
Jeszcze białe muszę upolowac ale juz nie będę nigdzie szukac tylko poczekam az u nich będą, myslę że się doczekam.A mnie korci zeby jeszcze dokupic szczególnie taką pomarańczowa trąbkową ale nie chcę już trzeci raz dokładac do zamówienia bo w końcu coś pomylą.
Bogdziu, już system naprawiony (może lepiej się nie chwalić), Kajtek pogłaskany.
Widzę, że na świecie takie wydarzenia, papież odchodzi, piorun uderza w bazylikę, Ziemia uratowana przed uderzeniem planetoidy dzięki 15 minutom, a Ogrodowisko "idzie swoim torem", tylko na mojej stronie mała awaria.
Buziaki.
To ja jeszcze Tsingtauense i Hanson. Białe tez zamówiłam w innym ale obawiam się że nie dostanę bo co do nich zadzwonię to sie z nikim dogadac nie mogę. Już na nich nie liczę ale może przysla.
Kajtus ślicznie wygląda a zdarzeniami na które nie mamy wpływu trudno się martwic bo i tak nic nie zmienimy. Mam nadzieję ze już nie będziesz miała więcej awarii bo zaraz wiosna i tzeba kwiatki pokazywac, a Ty masz co pokazywac.Pozdrówka.