Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:04, 19 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam

Bogusiu miło mi że zajrzałas. Również pozdrawiam.
Welka 18:18, 19 mar 2013

Witam!
Spodziewałam się, że zobaczę u Ciebie jakieś ładne ptaszki, a tu niespodzianka od Ani asc z tym bocianem Oby jeszcze podawane przez nią zabobony się sprawdziły
Pozdrawiam
Bogdzia 18:22, 19 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Spodziewałam się, że zobaczę u Ciebie jakieś ładne ptaszki, a tu niespodzianka od Ani asc z tym bocianem Oby jeszcze podawane przez nią zabobony się sprawdziły
Pozdrawiam

Ptaszków u mnie od kilku dni było zatrzęsienie ale same stare gatunki więc juz nie pokazuję a dziś przyleciał jastrząb i pół dnia siedział i wszyskie po kątach się kryły.

Welka 18:41, 19 mar 2013

U mnie nawet nie ma jak za bardzo dokarmiać, bo śnieg ciągle zawiewa i zakrywa ziarenka w karmniku. Nawet nie mają jak zjadać z tych kulek w siateczkach, bo wieje za mocno, ale zawsze na później im coś zostanie.
Jastrząb też kiedyś u mnie się pojawił i sprawdzał okolicę, ale później więcej go nie widziałam.
Pozdrawiam
popcorn 18:41, 19 mar 2013

Straszny! Najpierw zbliżenia na drucie, a potem na brzozie - fajny "myk" - wróciłam do zbliżeń czy to brzoza ma takie "druciane" gałęzie?

pozdrawiam!
Kindzia 18:51, 19 mar 2013

Nie straszny...dostojny, bystry, piękny...
Bogdzia 19:06, 19 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
U mnie nawet nie ma jak za bardzo dokarmiać, bo śnieg ciągle zawiewa i zakrywa ziarenka w karmniku. Nawet nie mają jak zjadać z tych kulek w siateczkach, bo wieje za mocno, ale zawsze na później im coś zostanie.
Jastrząb też kiedyś u mnie się pojawił i sprawdzał okolicę, ale później więcej go nie widziałam.
Pozdrawiam

U mnie tez zawiewa , sypiemy po troszkę ale co chwile zeby snieg nie zasypał, jedynie w tym butelkowym karmniku nic się nie dzieje i mogą jeśc.
Bogdzia 19:10, 19 mar 2013

popcarol napisał(a)
Straszny! Najpierw zbliżenia na drucie, a potem na brzozie - fajny "myk" - wróciłam do zbliżeń czy to brzoza ma takie "druciane" gałęzie?

pozdrawiam!

To najzwyklejsza brzoza samosiejka u sąsiadki ta sama na której kiedyś wilgę fotografowałam. Czy są druciane?- nie wiem są chyba zwykłe Jak go zobaczyłam siedzia ł na drucie , robiłam zdjecia przez okno ale daleko było i mgła nic nie wychodziło ostro to wyszłam z domu i podeszłam pod sam prawie drut a on dalej siedział a w końcu odleciał na tą brzozę.
Bogdzia 19:11, 19 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Nie straszny...dostojny, bystry, piękny...

Oczy jednak ma straszne, przenikliwe i przerażające.
JulkAd 19:24, 19 mar 2013

Niby taki groźny...źle mu z oczu patrzy to fakt...ale w gruncie rzeczy biedak, na zmarzniętego wygląda