Ponieważ pierwszy dzień wiosny nie bardzo wiośnie wyszedł, to zabrałam się dzisiaj za odczynianie zimy i przesyłam moje śliczne narcyzy. Tegoroczne, z tego cieplejszego ogrodu
Im jestem starrsza tym więcej mam roboty i z niczym nie mogę zdazyc. Jak miło tu zajrzec - wiosna w rozkwicie i tylko u mnie za oknem pada śnieg i zupełnie nie topnieje. Anita która mieszka bardzo blisko mnie pisała że dziś w nocy było -14 stopni, ja o 4 rano sprawdzałam było -8, a zapowiadali -5. Ile będzie w następne noce jeśli zapowiadają na nie -14???
Małgosiu miałam jechac z m ale ponieważ proponujesz by jechac z Toba to moze sie skuszę ( nawet by mi to było na rękę ) i gdybyś mnie zabrała z parkingu pod Centralem to bym sie z Tobą zabrała. Napisz czy masz Central po drodze a jak nie to pojade z M. Ja bym mogła byc koło Centralu koło 11 , moze 5 lub 10 minut później bo będe jechała autobusem. jeśli to nie jest po drodze to się nie martw , pojade z m.Pozdrówka.
Julitko, Gabrysiu,Dzidko , Haniu,Irenko i Aniu , dzięki za wiosenne kwiatki. Bede sie bardzo starała Wam też je zostawic , mam nadzieję że zdążę przed drugim dniem wiosny, bo z niczym zdążyc nie mogę. Buziaczki dla Wszystkich.
Gnam jak szalona ale bardziej w zyciu niż na Ogrodowisku,tu sie samo pisze, właściwie ludzie piszą a ja tylko odpisuję, czasem coś pokażę.Nie wyglądasz mi na szarą myszkę , raczej na piękną różę na dłgiej przystojnej łodyżce.Pozdrówka Martuś.