O święcie usłyszałam w TV )))))))
Każdy dobry powód do życzeń nie jest zły .
Dziękuję i za słowa i za odwiedziny Bogdziu .Masz tyle gości ,gnasz z wątkiem jak szalona i jeszcze zaglądasz do szarej myszki .Buziak Ci za to dobra Kobieto
Wiosna w sercu niech nastanie,a zaraz będzie i za oknem
Bogdziu!
dzieki za informacje o spotkaniu, bardzo bym chciała z wami spotkac sie , chetnie podjade do Tracza bo do tej pory tam w środku w tym centrum ogrodniczym jeszcze niebyłam ( byłam w ich filli na Kasprzaka, w Łodzi za Makro) Ale ja z moim skromnym ogródkiem na tle was wszystkich ogrodowych fachowców to bedę sie czuła jak ósme dziecko stróża...
Ale to nic, uczyc sie trzeba od najlepszych, a babcia mi powtarzała zawsze : równaj w górę !
Na 80 % będę miała czas w sobote, daj mi tylko prosze znac o której i gdzie dokładnie. Jesliby był ktos chetny na wyjazd z Pabianic to mogę zabrać do auta, zapraszam.
Pozdrawiam, czekam na info i życze miłego pierwszego dnia kalendarzowej wiosny.... brrr... za oknem śnieg i minus 3,5 stopnia...brrr Ale jest nadzieja że wreszcie wiosna do nas i do naszych ogrodów przyjdzie !
Moge tez kogoś zabrac po drodze jadąc przez Łóź, nie ma sprawy. Piszę to u ciebie na wątku a nie u siebie bo do ciebie więcej ludzi zagląda niz do mnie, "nowej" na OGRODOWISKU. Zapraszam do kontaktu ze mna w tej sprawie !