Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:17, 31 mar 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Bogdziu, nowe umiejętności zdobywasz Podziwiam

Fajna zabawa.Pozdrawiam Basiu.
Margarete 00:55, 01 kwi 2013

Witaj Bogdziu,
ale tu u ciebie miło i wesoło - fajne te "ruszane" ( jak mówił kiedyś mój syn) obrazki.
Zasypało cię bardzo ? u mnie w ogrodzie śniegu po kolana, wczoraj byliśmy z wnusią w ogrodzie z wiaderkiem i łopatkami i stawialiśmy .... babki ... ze śniegu. Ta pogoda zwariowała, rozumiem że czasem na Wielkanoc bywało zimno, że spadł śnieg - ale na 1 - 2 dni i topniał a tu za oknem regularna zima, chyba nam w tym roku oddaje zaległości z wszystkich wcześniejszych bezśnieżnych zim z ostatniej dziesięciolatki.... a podobno jest problem na ziemi z ociepleniem klimatu... gdzie - pytam, gdzie ?
Mariusz 07:51, 01 kwi 2013

Szacunek Bogdziu, super gify. Ta ponura pogoda panująca wokół nas, przytłacza i nudzi, a do tego jeszcze tony jedzenia, brak ruchu... i szpital gotowy. Jeśli tylko nie będzie padać, to do południa wypadam z domu oddać się sztuce fotografii, może jakąś pticę upoluję.
Wracając do gifu; widząc u Ciebie i u Ani pięknie ruszające się ptaki, również nabrałem apetytu - jak fajnie będzie fotografować lilie wodne klatka po klatce, na statywie, z rana, podczas otwierania się kwiatu, a później otwierający się kwiat pokazać w kilku sekundach. Takie gify fajnie wzbogaciłyby temat o liliach wodnych. Dziękuje Wam za inspirację
Zauważyłem też, że programikiem fajnie i prosto podpisuje się fotki, pod tym kątem ma spore możliwości.
Pozdrawiam, życzę miłego świętowania
bociek 08:53, 01 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Moje też jedzą wielkie ilości ale dziś pada śnieg i właściwie tylko z butelki moga jeśc bo pozostałe zasypane.Chleb nie jest dobrym pokarmem, szybko kwaśnieje lpsze płatki owsiane jeśli masz.

Dzieki Bozenko, mam platki, ale mnie uspokoilas, zaraz je podkarmie bidulki.

Milego dnia
Mala_Mi 10:26, 01 kwi 2013

Książe jest boski.. ale też nie całuję obcych facetów
Madzenka 10:42, 01 kwi 2013

Bożenko czy możesz przypomnieć w jakim programie robisz gify?
Bogdzia 10:46, 01 kwi 2013

Margarete napisał(a)
Witaj Bogdziu,
ale tu u ciebie miło i wesoło - fajne te "ruszane" ( jak mówił kiedyś mój syn) obrazki.
Zasypało cię bardzo ? u mnie w ogrodzie śniegu po kolana, wczoraj byliśmy z wnusią w ogrodzie z wiaderkiem i łopatkami i stawialiśmy .... babki ... ze śniegu. Ta pogoda zwariowała, rozumiem że czasem na Wielkanoc bywało zimno, że spadł śnieg - ale na 1 - 2 dni i topniał a tu za oknem regularna zima, chyba nam w tym roku oddaje zaległości z wszystkich wcześniejszych bezśnieżnych zim z ostatniej dziesięciolatki.... a podobno jest problem na ziemi z ociepleniem klimatu... gdzie - pytam, gdzie ?

U mnie też śniegu nie brakuje. Nie wiem czy wnusie dojadą bo strasznie go dużo a nikt nie odśnieżał. Mieszkam na takim uboczu ze dziś nawet zaden samochód nie przejechał żeby troche ubic śnieg. Całej ulicy tez nie odśnieżymy a mieszkamy na samym końcu.Tak jest u mnie.

W tym dołku jest jeziorko

Tak wyglądają azalie japońskie

Bogdzia 10:48, 01 kwi 2013

Pozdrawiam Małgosiu. Miłego dnia.
Bogdzia 10:55, 01 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
Szacunek Bogdziu, super gify. Ta ponura pogoda panująca wokół nas, przytłacza i nudzi, a do tego jeszcze tony jedzenia, brak ruchu... i szpital gotowy. Jeśli tylko nie będzie padać, to do południa wypadam z domu oddać się sztuce fotografii, może jakąś pticę upoluję.
Wracając do gifu; widząc u Ciebie i u Ani pięknie ruszające się ptaki, również nabrałem apetytu - jak fajnie będzie fotografować lilie wodne klatka po klatce, na statywie, z rana, podczas otwierania się kwiatu, a później otwierający się kwiat pokazać w kilku sekundach. Takie gify fajnie wzbogaciłyby temat o liliach wodnych. Dziękuje Wam za inspirację
Zauważyłem też, że programikiem fajnie i prosto podpisuje się fotki, pod tym kątem ma spore możliwości.
Pozdrawiam, życzę miłego świętowania

Fajna zabawa z tymi gifami tylko za mało jest mozliwości uzycia gotowych elementów ale i tak się świetnie bawię. Mnie kiedys statyw ukradli i zdjęcia robiłam z ręki ale pewnie trzeba będzie pomyslec o kupnie nowego. Lubię robic nowe rzeczy i uczyc sie czegoś nowego więc jak tylko Ania powiedziała o tym programie to sie za niego wzięłam sprawdzic jak to można wykorzystac i jest troszke zabawy. Z liliami masz super pomysł , ja zrobiłam dwa gify z liliami ale wykorzystałam ten sam efekt. Brak mi gotowych efektów .Co do podpisów to rzeczywiscie łatwo szybko i przyjemnie można je robic.Tam jest jeszcze mozliwośc podwajania osób czy innych elementów, nanoszenia np gwiazdek , można trochę się pobawic.

Bogdzia 10:56, 01 kwi 2013

bociek napisał(a)

Dzieki Bozenko, mam platki, ale mnie uspokoilas, zaraz je podkarmie bidulki.

Milego dnia

Bociusiu miłego dnia.