Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 22:40, 01 kwi 2013

asc napisał(a)
Marzenka na pewno prosiła Mikołaja o dobre warunki narciarskie.. i dlatego tyle śneigu....
Ta ilość śniegu mnie przeraża.. masz maskarę

Aniu i się GPS o 950 km pomylił......
Bogdzia 22:43, 01 kwi 2013

agniecha973 napisał(a)
Matko! Ile u Ciebie śniegu. U nas też biało, ale nie mam nawet 1/3 tego. Zdjęcia dzieciaczków bardzo radosne. Czytam, że już wiosenne ptaszki masz w ogrodzie. A u nas dziś gęsi latały nad głowami, ale leciały tam, gdzie odlatują na jesień a nie na odwrót. O co tu chodzi??? Pozdrawiam.

Aga przyleciały i odleciały . W Tv mówili że bociany też odlatuja spowrotem na południe. Ode mnie odleciały szpaki , zięby jeszcze zostały ale nie wiadomo ile wytrzymają.Może i gęsi wracają. Straszna perspektywa na przyszłośc. A ja właśnie zrobiłam gifa dla Martynki córki Mariusza i wkleiłam w jego wątku ale ponieważ temat aktualny to i tu wkleję. Gif ma tytuł IDZIE WIOSNA i jest bardzo kolorowy.

Bogdzia 22:46, 01 kwi 2013

Mariusz napisał(a)

Bardzo to miłe z Twojej strony dziękuję.
Fajna to zabawa, a mi w głowie otwierające się lilie wodne, no cóż, "dać mu palec, a weźmie całą rękę", ale obiecuję, że pierwsze odsłony będą na ogrodowisku.

Wkleiłam u Ciebie. Ciekawe czy się jej spodoba. Gif z liliami będzie miał zapewnione powodzenie.
Bogdzia 22:47, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko wporwadziłaś sporo radości zdjęciami dzieci i jajeczek. Mam na twarzy banana.
Za rok będziemy wspomninać tegoroczny prima aprilis.......

Oby się nie powtórzył taki sam.
Bogdzia 22:49, 01 kwi 2013

asc napisał(a)
Marzenka na pewno prosiła Mikołaja o dobre warunki narciarskie.. i dlatego tyle śneigu....
Ta ilość śniegu mnie przeraża.. masz maskarę

No to dobrze ze mi napisałaś . To wszystko wina Marzenki. Trzeba ją będzie na kolano wziąc i wytrzepac te zapędy do zimowych sportów w okresie wiosny.
Bogdzia 22:50, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aniu i się GPS o 950 km pomylił......

Marzenka zamiast do Austrii to do mnie śnieg odwalac jak to Twoja wina ze on jest.
Madzenka 22:51, 01 kwi 2013

Boźenko już tyle razy postulowałam samoutopienie. Za każdym razem odwodzicie mnie od tego pomysłu? Cóż począć?
Bogdzia 22:58, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Boźenko już tyle razy postulowałam samoutopienie. Za każdym razem odwodzicie mnie od tego pomysłu? Cóż począć?

Ja Cię odwodzic nie bede i mozesz nawet w Austrii snieg odwalac za karę i zdjęcia mają byc dowodem ze z zimą walczyłaś.
Mala_Mi 23:13, 01 kwi 2013

Jak utopić Marzannę, jak woda zamarznięta Nie utopiły my bo nie ma warunków do tego

I nie straszcie, że ptaki wracają do ciepłych krajów...... szpaki ode mnie też się wyniosły.. a było ich ho, ho, ho..... na szczęście kupiłam 2 worki karmy po 20 kg...... karmimy biedaki.....
Bogdzia 23:20, 01 kwi 2013

asc napisał(a)
Jak utopić Marzannę, jak woda zamarznięta Nie utopiły my bo nie ma warunków do tego

I nie straszcie, że ptaki wracają do ciepłych krajów...... szpaki ode mnie też się wyniosły.. a było ich ho, ho, ho..... na szczęście kupiłam 2 worki karmy po 20 kg...... karmimy biedaki.....

Te przylatujące nie wytrzymaja długo na słoneczniku, trochę zjedza ale na dłuższą mete nie wytrzymaja.