Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Gosiniak 23:02, 06 cze 2013

Zakupy świetne, też sobie ostatnio sporo host kupiłam, krzewuszka czaruje, oj czaruje.....jeszcze jej nie mam.
monteverde 23:11, 06 cze 2013

a to nie krwawnik?
Ayna 08:55, 07 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Ayna, musieliśmy coś zawiesić na płot, a maty bambusowe wychodziły za drogo, więc szukałam jakiegoś zamiennika - znalazłam matę z jakiegoś tworzywa sztucznego, daje niby zacienienie ok.80%, zarysy sąsiadów widać przez nią, ale szczegółów już nie mamy 45 metrów siatki i wyszło nam za nią coś koło 400 zł, może wygląd nie powala na kolana, ale ja jestem bardzo z niej zadowolona. Jak będziesz chciała to podam na PW namiary na all.
Pozdrawiam

To ja bardzo poproszę, bo też będę musiała zrobić zasłonę, natomiast to co do tej pory znalazłam to było w kolorze zielonym. Oczywiście lubię zielony, ale jasny jest lepszym tłem
Ta Twoja mata ma taki naturalny lniany kolor

P.S. Ja ciągle w "dziale projektowym" Ogrodowiska, a nie ogrodowym dlatego na mnie nie trafiłaś. Większość ogląda ogrody (sama zresztą to robię), bo zawsze można trafić na jakąś ciekawostkę - toż to kopalnia pomysłów ogrodowych
Welka 21:19, 07 cze 2013

Gosiu, w połowie lipca jeszcze kilka ma dojść, to chyba po żurawkach druga miłość
Aniu, przejrzałam zdjecia krwawnika, to chyba nie taki zwykły, chyba że jakaś odmiana
Ayna, zaraz wszystko napiszę na PW. Do projektowania faktycznie sporadycznie zaglądam, bo się na tym nie znam i nikomu nie pomogę, a projekt swojego ogrodu mam gotowy w głowie

Dziś zdjęcia od rodziców
jakaś stara odmiana żurawki z dwoma kolorami kwiatów

zawiesza mi się internet, jedno zdjecie wgrywa się około 5 minut, więc resztę wgram później
Welka 21:26, 07 cze 2013

krzewuszka

nie mój kolor, ale u rodziców naprawdę pięknie się rozrosły irysy posadzone przy rzece, mają dobrze ponad metr wysokości

Welka 21:29, 07 cze 2013

jednak się załadowały

jaśmin

i na koniec "mama" tej pierwszej pokazywanej żurawki
Megi 21:07, 08 cze 2013

No i kiedy się do mnie wybierasz, moja Droga ?
bociek 08:59, 09 cze 2013

Ooooooo mamo, jakie kosacce. Kwitna na bogato, cudnie
Welka 09:51, 09 cze 2013

Megi, w tym tygodniu nie mogę na pewno w poniedziałek i piątek, zresztą zaraz na PW się umówimy
Boćku, u rodziców w tamtym miejscu nic nie chciało rosnąć, jest przy rzece i koło starej studni, a one tam się pięknie rozrosły
Pozdrawiam
Welka 22:25, 09 cze 2013

Zrobiliśmy sobie dziś wycieczkę do Arboretum w Kudypach, Was również zapraszam, a na zachętę:

więcej tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3372-lesne-arboretum-w-kudypach-kolo-olsztyna