Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

siaaska 13:51, 11 cze 2013

Ewelinko dziękuję za odwiedzinki u mnie Troszkę późno ale rzadko teraz bywam na Ogrodowisku a jak nawet to tylko na szybko pooglądać zdjęcia, poszukać inspiracji

Twój ogród bardzo się zmienił Ile u Ciebie host i żurawek Już wiem że to jedne z Twoich ulubionych Pozdrawiam
Welka 14:22, 11 cze 2013

Tylko tak na szybkiego, na resztę odpowiem, jak położę Karolka.

Aniu, Megi - jutro mam lekcje do 14.20, więc odpadam, spotkajcie się beze mnie. Aniu, najwyżej jak będziesz miała czas to w czwartek po 16 bym wpadła.
Pozdrawiam
Welka 20:46, 11 cze 2013

monteverde napisał(a)
Ewelinko ale Twój M, miał nam "dołów" nie focić bardzo miło nam było z Wami się spotkać i obejrzeć Wasz ogród, który jest prowadzony przemyślanie i gustownie, roślinki tryskają zdrowiem, trawnik jak dywan perski, można chodzić na bosaka, żeby nie to, że było po deszczu i dość chłodno na pewno bym spróbowała szklarenka super jak "angielska" pochwała dla konstruktorów i wykonawców, czekam na spotkanie jestem do piątku po południu w warmińskim

Widzisz, jak się mnie nie słucha
Dziś już większość wypieliłam i lepiej wygląda, chaber od Ciebie już wsadzony, do rh nie mam ziemi, w czwartek zajadę w Ol i kupię. Zdzwonimy się jutro czy czwartkowe popołudnie pasuje Ci na kawkę
Pozdrawiam
Welka 20:47, 11 cze 2013

zuza12 napisał(a)
Wbiegam do Ciebie z rana i słonko zostawiam. Oby Wam świeciło do spotkania.
Pozdrawiam

Dzięki za słonko - ładnie grzało. W moim przypadku musi świecić do czwartku, bo jutro nie zgram się z Megi
Pozdrawiam
Welka 20:52, 11 cze 2013

siaaska napisał(a)
Ewelinko dziękuję za odwiedzinki u mnie Troszkę późno ale rzadko teraz bywam na Ogrodowisku a jak nawet to tylko na szybko pooglądać zdjęcia, poszukać inspiracji

Twój ogród bardzo się zmienił Ile u Ciebie host i żurawek Już wiem że to jedne z Twoich ulubionych Pozdrawiam

Ulubionych, ukochanych i ciągle mi ich mało
Też nie mam często czasu na forum i wieczorami czasami tylko na chwilkę wejdę.
Pozdrawiam
Moniika 20:54, 11 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Filip, zaraz sprawdzę czy doleciałeś

Jestem dziś padnięta, ale na chwilkę musiałam wejść, aby się podziękować Ani Monte i Marianowi za wizytę w moim chaosie. Bardzo się cieszę, że udało Wam się zajechać, jeszcze raz nie dziękuję za roślinki i zdzwonimy się co do środy albo czwartku
O zdjęciach przypomniałyśmy sobie na koniec, więc są tylko całe dwa

Hej Dziewczyny ileż to spotkań sie ostatnio odbywa na Ogrodowisku fajnie ze macie siebie tak blisko pozdrawiam M
martaibartek 20:54, 11 cze 2013

Dziewczyny ale wam fajnie z tymi spotkaniami
Welka 20:54, 11 cze 2013

Karolek pospał, więc mogłam popielić

zaczął kwitnąć czarny bez

Welka 20:55, 11 cze 2013

Moniika napisał(a)

Monia, przez ostatnie pół roku jak Ania była w Ol to zawsze mi coś wypadało, z Megi widywałam się tylko w biegu na jakiś targach, ale teraz to nadrobimy
Welka 20:56, 11 cze 2013

martaibartek napisał(a)
Dziewczyny ale wam fajnie z tymi spotkaniami

Zapraszamy na spotkanie z nami