Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Megi 16:55, 27 cze 2013

Ściskam Kochana, zdrowiej, bo ja czekam na Ciebie, nawet pieliłam ostatnio, żeby wstydu nie było
hanka_andrus 17:14, 27 cze 2013

Co to za pomysły na chorowanie? Szybko wracaj do zdrowia!Nie czas na bimbanie! Buziaczki!
Welka 17:02, 28 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Ewelino, miło było Cię poznać. Okazało się, że mam Cię na jeszcze jednym, dużo ciekawszym zdjęciu. Oto ono

Basiu, dziękuję za zdjęcie, tamto wcześniejsze to chyba od (_,_) strony było
Pozdrawiam
Welka 17:03, 28 cze 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, to kolekcja żurawek całkiem pokaźna. To ja jestem żurawkowy pikuś przy tobie Bardzo się cieszę że się spotkaliśmy, do następnego spotkania

Bożenko, na przełomie lipca i sierpnia kilka nowych przybędzie
Do następnego spotkania
Pozdrawiam
Welka 17:04, 28 cze 2013

Ozz napisał(a)
Odpowiadam u Ciebie -

widziały my się, widziały pasiasta sukienka i okrągły znaczek to ja, jeszcze najczęściej na każdym foto skrzywiony wyraz twarzy - charakterystyczna oznaka wielu pedagogów

Ja nawet wiedziałam jak byłaś ubrana, ale nie miałam pewności czy Ty to Ty, mój skrzywiony wyraz twarzy polonistki Cię poznał
Pozdrawiam
Welka 17:08, 28 cze 2013

monteverde napisał(a)

No piekna zaczynasz zagrażać pani Gabrysi Sąkol, jeszcze trochę i będziesz miała kolekcję narodową u mnie przed chwilą dość sporo popadało,nie wiem jak w warmińskim? pozdrówka

Aniu, tak naprawdę to około 25-30 chciałabym mieć, bo mi się podobają, nie przepadam specjalnie za tymi o brązowych liściach i mało takich kupuję, w serii malarzy tez dużych różnic nie widzę, wiec z jednego tylko nabędę i Gabrysia może spać spokojnie
U mnie padało tak porządnie z dwa, a może trzy dni temu, teraz jest zachmurzone i około 20 stopni, także w warmińskim masz podlane na pewno
Welka 17:10, 28 cze 2013

martaibartek napisał(a)
Ewelinko świetne spotkanie. Obejrzałam wszystkie zdjęcia u każdego kto był u Danusi i szczerze wam zazdroszczę!
Widać, że atmosfera była rodzinna, każdy taki uśmiechnięty (i śliczny)

I zakupy przy okazji udane. Gdzie ten Melon się mieści? w Wawie?

Widzę, że Ania już podpowiedziała, numer chyba 444, trochę nas nawigacja okłamała i źle kazała skręcać, ale przebiegła Megi przechytrzyła nawigację i trafiłyśmy
Spotkanie było cudowne, do dziś wywołuje uśmiech na mojej buzi
Pozdrawiam i załóż wątek!
Welka 17:11, 28 cze 2013

ana_art napisał(a)
zapraszam serdecznie

Nawet sprzedałam wczoraj pomysł swojemu M i mam poszukać jakiś zamków, ruin czy czegoś takiego do zwiedzania przy okazji, więc szanse są
Pozdrawiam
Welka 17:13, 28 cze 2013

bociek napisał(a)
Ewelinko, fajna kolekcja zurawek Niech Ci rosna i sie mnoza Wygladaja na dorodne i zdrowiutenkie

Boćku, staram się o nie jak najlepiej dbać i dlatego zdrowo wyglądają. Mnożyć też muszę zacząć, bo zaraz będę miała 40 metrów wolnego miejsca przed ogrodzeniem i coś trzeba tam wsadzić
Pozdrawiam
Welka 17:14, 28 cze 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, zdrowia życzę, i czekamy aż znowu się pokażesz

Pokazałam się, ze zdrowiem lepiej
Buziaki