Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 17:14, 28 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Niezła kolekcja żurawek Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję Danusiu i również pozdrawiam
Welka 17:16, 28 cze 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Ewelinko,masz piekne żurawki i nawet jeżówka w przyspieszonym tempie zaczyna kwitnienie.Fajnie było cie znowu zobaczyc taka usmiechnięta i radosną.

Jeżówka kwitnie szybciej, bo to tegoroczny nabytek i kupiłam sadzonkę większą niż ta która siedziała przez zimę w gruncie (ta jeszcze nie kwitnie).
Też się cieszę, że znów się spotkałyśmy
Welka 17:17, 28 cze 2013

Megi napisał(a)
Ściskam Kochana, zdrowiej, bo ja czekam na Ciebie, nawet pieliłam ostatnio, żeby wstydu nie było

A co Ty tam pieliłaś?
W poniedziałek M w pracy i jestem bez samochodu, we wtorek muszę iść do szkoły napisać samochwałkę i potem już wakacje. Pisałaś do Ani Monte o numer Gosi? Wybieramy się do niej?
Pozdrawiam
Welka 17:18, 28 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Co to za pomysły na chorowanie? Szybko wracaj do zdrowia!Nie czas na bimbanie! Buziaczki!

Już przemyślałam swoje zachowanie, to był głupi pomysł z ta chorobą i już wracam do zdrowia
Pozdrawiam
Welka 17:27, 28 cze 2013

Zarzucę Was teraz zdjęciami

arella zaczyna mnie przerażać swoimi rozmiarami

marmoladka jeszcze z kwiatami, wczoraj w przypływie sił je poobcinałam

itea

Nati 17:27, 28 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Gosiu, u mnie też u części żurawek, które bez uszczerbku przetrwały zimę te nowe liście są jakby wyżej, na razie nie obcinam, bo i nie mam czasu, i nie przeszkadza mi to aż tak. U jednej (Ginger Ale) będę musiała obciąć, bo bardzo mocno różnią się kolorem nowe od starych i te akurat niezbyt ładnie wyglądają, ale resztę pewnie zostawię
Mira, wstyd się przyznać, ale swoich jeszcze nie przesadziłam, może w sobotę się uda. Teściowa też wzięła do swoich nawóz, mam nadzieję że ani Ty ani ja nie będziemy żałowały zakupów u nich.

Przyszła dziś paczka głównie żurawkowo-żuraweczkowa, pierwszy raz kupowałam u tego sprzedawcy, ale wrócę na pewno do zakupów u niego
Mam tylko zdjęcia p rozpakowaniu, potem wsadzałam i nie robiłam zdjęć, ale jeszcze jakieś tam rano zrobiłam

witaj czy możesz zdradzić u jakiego sprzedawcy, przez interenet rozumiem kupowałaś żurawki ja ostatnio kupiłam ale takie mikre że boję się muż kupować przez neta a u ciebie widzę piękne.
Nati 17:29, 28 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
tulipanki

ice cream

cudo
Nati 17:30, 28 cze 2013

a jak się nazywaja te tulipanki oliwkowe
Welka 17:31, 28 cze 2013

czosnek

i kolejna pomyłka zakupowa jeśli chodzi o hosty (wcześniej kiwi full monty okazała się być czymś innym, zwrot pieniędzy juz dostałam), a ta miała być spilt milk, reklamacja jest w trakcie rozpatrywania

lilia sancerre

Welka 17:34, 28 cze 2013

Kto podpowie co to - dostałam w zeszłym roku od znajomej, nie była pewna co to za siewka i mówiła, że może kwitnąć na niebiesko, więc wylądowała roślinka w głębi za czarnym bzem, wczoraj odkryłam jakie cudo wyrosło i dziś przesadziłam, ale co to - jakiś dzwonek?

tegoroczny zakup, malutka piccolino