Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 22:35, 03 lip 2013

pąki pinky winky

ta jedna z lepszych

ukochana wygląda najgorzej

Kondzio 22:36, 03 lip 2013

trzeba się z tym pogodzić u mnie też zniszczone przez grad ale cóż zrobić żywioł to żywioł nic na to nie poradzisz musimy sie pocieszać hi hi hi
Welka 22:37, 03 lip 2013

warzywa robiły za lądowisko trampoliny

Zdjęć nowych żurawek nie mam, bo w większości zostały im 4 listki, na szczęście nie ma szkód w samym domu, oprócz lekko zalanego garażu.

Pozdrawiam
Kondzio 22:39, 03 lip 2013

ja jeszcze oprócz gradu miałem zalanie ale na szczęście tylko ziemi ale i tak dużo nic na to nie poradzimy trzeba się z tym pogodzić i iść na przód
Welka 22:42, 03 lip 2013

Kondzio, zalało mi dziś, tez była burza, bez gradu tym razem. Roślin mi szkoda, ale nie widzę w tym aż tak wielkiej tragedii, na szczęście obyło się bez pozrywanych dachów i powybijanych szyb, ale zdjęciami Was już nie będę zarzucać, bo same dziurawce
Kondzio 22:43, 03 lip 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Kondzio, zalało mi dziś, tez była burza, bez gradu tym razem. Roślin mi szkoda, ale nie widzę w tym aż tak wielkiej tragedii, na szczęście obyło się bez pozrywanych dachów i powybijanych szyb, ale zdjęciami Was już nie będę zarzucać, bo same dziurawce
zdjęć nie odpuszczę bo mi tez nie odpuszczają hi hi hi
monteverde 22:59, 03 lip 2013

No faktycznie strasznie na grzmociło liści i kwiatków kupowałam jako August Moon Ewelinka wyłączam kompa, bo strasznie trzepie burza, potem będę jak przejdzie
martaibartek 10:31, 04 lip 2013

Ewelinko bardzo mi przykro z powodu roślinek. Najważniejsze, że dom cały.
Nati 13:09, 04 lip 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Wszystkie rośliny jakie kupię zapisuję w wordowskim dokumencie, nazwę, gdzie rosnę, od którego roku, ewentualnie czy okrywać i takie tam, oprócz tego hosty mają znaczniki, żebym wiosną przypadkiem czegoś nie wypieliła, a nowe żurawki tez dostają jakieś oznaczenie. Może nie kupuj od razu hurtowo żurawek, bo z Megi rozmawiałyśmy ostatnio o jakiejś żurawce, że u mnie rośnie w słońcu i nic jej nie jest, a u niej są przypalone listki, ale nie pamiętam o której to było.
Twoich znajomych nie znam, ale oczywiście zapraszam jak będziesz w pobliżu.
Dzięki za różyczkę
Pozdrawiam

dzieki, no od razu na pewno nie dam rady kupić wszystkiego, ale najpierw trochę poczytam i po planuje rabatki, ja tez mam nazwy roślin ale walają sie w rożnych miejscach i co do czego nie mogę dojść do ładu, chyba muszę spróbować twoje metody. jeszcze raz dziekuje pozdrawiam.
Welka 11:34, 05 lip 2013

Kondzio napisał(a)
zdjęć nie odpuszczę bo mi tez nie odpuszczają hi hi hi

Jakieś tam na pewno będą, nie wszystko zostało tak zniszczone
Pozdrawiam