Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 09:46, 11 lip 2013

Jarzmianka, którą Gosia z Kubusiowa się podzieliła

moja nowa ulubienica, horti hayes starburst

Welka 09:47, 11 lip 2013

ogrodowa
Welka 09:49, 11 lip 2013

praying hands

czosnki

Pozdrawiam
monteverde 19:52, 11 lip 2013

mnie też podobała się Hayes Starburst ale cena była odstraszająca jak ja widziałam, może już teraz jak nie jest taka"nowa" da się kupić ładnie w ogrodzie
Megi 21:58, 11 lip 2013

Aniu, Hayes Starburst widziałam jakiś czas temu gdzieś w O. w cenie ok. 30 zł za duży krzaczek - chyba do przeżycia, bo roślina była ładna, tylko gdzie ja ją widziałam ???

Swoją drogą śliczna jest i mi się też podoba, tylko ja najpierw muszę porządek zrobić, bo już naprawdę znowu mam totalny misz-masz

Ewelina, wsadź dzieciaki w auto i przyjeżdżaj do mnie, możesz ich u mnie przy kawie popilnować
Bogdzia 23:32, 11 lip 2013

Radykalnie zmieniłaś nazwę wątku i swój nick , gdyby nie podpis nigdy bym się nie domysliła, ale teraz już zapamiętam . Pozdrówka.
Welka 11:29, 12 lip 2013

monteverde napisał(a)
mnie też podobała się Hayes Starburst ale cena była odstraszająca jak ja widziałam, może już teraz jak nie jest taka"nowa" da się kupić ładnie w ogrodzie

Mnie się udało w zeszłym roku kupić za 29 zł, już wiem, że Tobie tez się udało upić tanio. Dzięki za telefon
Pozdrawiam
Welka 11:32, 12 lip 2013

Megi napisał(a)
Aniu, Hayes Starburst widziałam jakiś czas temu gdzieś w O. w cenie ok. 30 zł za duży krzaczek - chyba do przeżycia, bo roślina była ładna, tylko gdzie ja ją widziałam ???

Swoją drogą śliczna jest i mi się też podoba, tylko ja najpierw muszę porządek zrobić, bo już naprawdę znowu mam totalny misz-masz

Ewelina, wsadź dzieciaki w auto i przyjeżdżaj do mnie, możesz ich u mnie przy kawie popilnować

Megi, zajadę na pewno, ale gdzieś w przyszłym tyg, we wtorek co prawda mam chyba syna siostry, ale teoretycznie w pozostałe nic nie mam, także jakoś się umówimy i zobaczę ten Twój niby misz-masz
Pozdrawiam
Welka 11:34, 12 lip 2013

Bogdzia napisał(a)
Radykalnie zmieniłaś nazwę wątku i swój nick , gdyby nie podpis nigdy bym się nie domysliła, ale teraz już zapamiętam . Pozdrówka.

Bogdziu, jeszcze sama się do tej zmiany nie przyzwyczaiłam, zaraz chyba mija rok jak założyłam mój nieogrodowiskowy wątek, ale postawa pewnych osób z "reala" wymusiła takie zmiany
Pozdrawiam
Welka 11:37, 12 lip 2013

Dziś pięknie pada i podlewa mi ogród, także jest chwila na forum i zdjęcia
kolejna lilia zakwitła, chyba diabora

hot papaya

i w tonacji czerwonej redstone falls