Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 09:00, 28 paź 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
I u ciebie tez śnieg, muszę naprawdę zacząć oglądać jakieś wiadomości, bo nie wiem co się w Polsce dzieje. Nie chcę zimy, jeszcze niech nie przychodzi.
Pozdrawiam

To tylko taki zwiastun... śnieg szybko stopnieje, mówią, że będzie jeszcze ciepło...
Mala_Mi 10:07, 28 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Dzisiaj po wczorajszym deszczu i zimnym wietrze spadł śnieg.
Ciekawe dlaczego pierwszy śnieg wzbudza w nas takie emocje... pewnie nie powinnam się dziwić, bo biały ogród jest wyjątkowo piękny.
To pierwszy śnieg i za chwilę się roztopi, więc wybiegłam w kapciach na taras, aby go uwiecznić... Po co...? Przecież ten widok jeszcze mi się znudzi... ale nie mogłam się oprzeć... ?

Napiszę, się powtórzę.. wizualnie bialutko i nieskazitelnie.. pięknie.... ale te białe poproszę na Boże Narodzenie... teraz odpada..... nie chcę...
Welka 10:17, 28 paź 2012

eliza3 napisał(a)

Witam!
I u ciebie tez śnieg, muszę naprawdę zacząć oglądać jakieś wiadomości, bo nie wiem co się w Polsce dzieje. Nie chcę zimy, jeszcze niech nie przychodzi.
Pozdrawiam

To tylko taki zwiastun... śnieg szybko stopnieje, mówią, że będzie jeszcze ciepło...

u mnie ta cieniutka warstwa już zniknęła, w miejscach zacienionych pod domem może troszkę zostało, ale od razu lepiej wygląda zielona trawka
marzena 10:56, 28 paź 2012

piękne to zdjęcie 'wspominkowe'
ale klimaty zimowe też niezłe
Kindzia 11:54, 28 paź 2012

U nas też biało Elu, nie chce stopnieć, a zdjęcia chciałam porobić rabatek, nie widać ich na razie
eliza3 12:02, 28 paź 2012

asc napisał(a)

Dzisiaj po wczorajszym deszczu i zimnym wietrze spadł śnieg.
Ciekawe dlaczego pierwszy śnieg wzbudza w nas takie emocje... pewnie nie powinnam się dziwić, bo biały ogród jest wyjątkowo piękny.
To pierwszy śnieg i za chwilę się roztopi, więc wybiegłam w kapciach na taras, aby go uwiecznić... Po co...? Przecież ten widok jeszcze mi się znudzi... ale nie mogłam się oprzeć... ?

Napiszę, się powtórzę.. wizualnie bialutko i nieskazitelnie.. pięknie.... ale te białe poproszę na Boże Narodzenie... teraz odpada..... nie chcę...

Ja też wolę złotą, polską jesień... ale z matką naturą nie wygramy
eliza3 12:05, 28 paź 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

Witam!
Pozdrawiam

u mnie ta cieniutka warstwa już zniknęła, w miejscach zacienionych pod domem może troszkę zostało, ale od razu lepiej wygląda zielona trawka

U nas też śnieg już spada z gałązek, od środy powrót jesieni...
eliza3 12:06, 28 paź 2012

marzena napisał(a)
piękne to zdjęcie 'wspominkowe'
ale klimaty zimowe też niezłe

Biegnę do ciebie zobaczyć, czy u Ciebie też biało?
eliza3 12:08, 28 paź 2012

Kindzia napisał(a)
U nas też biało Elu, nie chce stopnieć, a zdjęcia chciałam porobić rabatek, nie widać ich na razie

Białe zdjęcia też ładne, a pierwszy śnieg to zawsze taka niespodzianka, chociaż niekoniecznie w październiku
eliza3 12:08, 28 paź 2012

Kindzia napisał(a)

Białe zdjęcia też ładne, a pierwszy śnieg to zawsze taka niespodzianka, chociaż niekoniecznie w październiku