Macham mi sadzonki pelargonii zawsze mama robi. Zostawia na zimę 1 skrzynkę i malutko podlewa. A na wiosnę robi z nich kilkadziesiąt sadzonek jak zaczynają wypuszczać nowe pędy.
Macham mi sadzonki pelargonii zawsze mama robi. Zostawia na zimę 1 skrzynkę i malutko podlewa. A na wiosnę robi z nich kilkadziesiąt sadzonek jak zaczynają wypuszczać nowe pędy.
Ja też robię sadzonki wiosną, zostawiłam sobie dwie donice i trzymam w domu, ale wszystkich nie dało się zabrać, więc z różowych zrobiłam eksperyment, zobaczymy ?
Bożenko w każdym wątku Ciebie chętnie podczytuję...tyle serdeczności zawartej w odpowiedziach ... to się wyczuwa na odległość....
Haniu , dzięki .
Elizka napisałaś u Hani że jesteś szczęśliwa bo kupiłas sobie małe fiu fiu. Przyszłam zobaczyc to fiu fiu a tu nic nie ma. Pochwal się.
Byłam u Bożenki,dyskusja o Rh ,wpadam do Elizy.... to samo ,i znów Bożenka!
Miłego wieczoru ,dziewczyny!
Bożenka z Anią i to w towarzystwie Alfreda
Biedny Alfred też chciał w gości A Bożenka przesadza z tym zasłanianiem..to Alfred grubas jeden próbował zdominować otoczenie
Zapraszam....... do Rz, poznasz mnie osobiście... a na razie muszą wystarczyć podobizny forumowe Oj, że się dziś nie udało..... szkoda
Bożenko w każdym wątku Ciebie chętnie podczytuję...tyle serdeczności zawartej w odpowiedziach ... to się wyczuwa na odległość....
Haniu , dzięki .
Elizka napisałaś u Hani że jesteś szczęśliwa bo kupiłas sobie małe fiu fiu. Przyszłam zobaczyc to fiu fiu a tu nic nie ma. Pochwal się.
Tym razem kupiłam coś dla siebie, ogród musi poczekać do wiosny. Chyba się na mnie nie obrazi, ogrodniczka też czasami musi pomyśleć o sobie
Byłam u Bożenki,dyskusja o Rh ,wpadam do Elizy.... to samo ,i znów Bożenka!
Miłego wieczoru ,dziewczyny!
Bożenka z Anią i to w towarzystwie Alfreda
Biedny Alfred też chciał w gości A Bożenka przesadza z tym zasłanianiem..to Alfred grubas jeden próbował zdominować otoczenie
Zapraszam....... do Rz, poznasz mnie osobiście... a na razie muszą wystarczyć podobizny forumowe Oj, że się dziś nie udało..... szkoda
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i mam nadzieję, że będziemy miały okazję się poznać. Na szczęście po zimie przychodzi wiosna i okazji do spotkań więcej
Ja też serdecznie pozdrawiam, pewnie już w ogrodzie działasz? Miałaś chyba dalie wykopywać?
Grzesiu z nami przyjechał i jakiś byle jaki internet testuje, chodzi toto byle jak.
Trochę zrobiłam, napisałam u siebie
Przed chwilą słyszałam, że w nocy zima nas odwiedzi, zdążyłam
Elu,przesyłam trochę ciepełka w ten zimny wieczór Masz rację,że ogrodniczka musi czasem o sobie pomyśleć,a teraz pora na to najlepsza,bo od wiosny znowu po sklepach ogrodniczych będziemy szaleć Pozdrawiam Cię!