Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 14:06, 25 mar 2013

Kindzia napisał(a)
U Ciebie wielgachna ta kobea...u mnie po 3 tygodniach zaczęły wschodzić. Też 6 ziarenek miałam, na razie 3 widać. U Ciebie jednakowo wschodziły? Ciekawe ile u mnie będzie. A jaką masz? Białą czy fioletową?

Wiem, że się narobiłaś, ale zazdroszczę Ci tej chałupy na błysk zrobionej...ja jeszcze w lesie.

Pozdrawiam

Z sześciu ziarenek najpierw wzeszły dwa, potem znowu dwa, a na końcu jeszcze jeden. Ten ostatni pewnie już nie wzejdzie.
Ania mi napisała, że trzeba cały czas trzymać wilgoć i najlepiej przykryć słoikiem, albo folią.
Mam fioletową, jak się uda to w przyszłym spróbuję też zasiać białą.
eliza3 14:10, 25 mar 2013

monteverde napisał(a)
Elizko wpadłam z rewizyta i wiosną

Aniu śliczności mi przyniosłaś, dziękuję. Czaruj, czaruj... może wiosnę zawstydzisz i w końcu przyjdzie
malgocha1960 15:35, 25 mar 2013

Elizo,czytam,że masz domek na glancuś zrobiony,a ja mam jakiś olewaszczy stosunek w tym roku.Mam tylko okna zrobione i nic więcej nie planuję,moze wraz ze słońcem przyjdzie energia?
eliza3 16:15, 25 mar 2013

malgocha1960 napisał(a)
Elizo,czytam,że masz domek na glancuś zrobiony,a ja mam jakiś olewaszczy stosunek w tym roku.Mam tylko okna zrobione i nic więcej nie planuję,moze wraz ze słońcem przyjdzie energia?

Ja nie mam zwyczaju szaleć ze sprzątaniem przed świętami, wolę to robić jak mam dobry nastrój, ale tym razem Święta zbiegły się z malowaniem, więc domek wypucowany jak nigdy
Zdecydowanie wolę prace w ogrodzie, ale na to trzeba jeszcze poczekać, oby nie za długo
Bogdzia 16:39, 25 mar 2013

Widzę ze masz wymalowane i wysprzatane na święta.A ja nie . Nie bede przy takim mrozie okien myc , trudno będą jakie sa tzn brudne.Pozdrówka.
Maria667 18:37, 25 mar 2013

Elu!
Wiosenne pozdrowienia!
Porzadki zrobione. Nic, tylko odpoczywać

eliza3 19:40, 25 mar 2013

Bogdzia napisał(a)
Widzę ze masz wymalowane i wysprzatane na święta.A ja nie . Nie bede przy takim mrozie okien myc , trudno będą jakie sa tzn brudne.Pozdrówka.

Okna to sprawa drugorzędna, najważniejsze. aby atmosfera była świąteczna, wszyscy zdrowi i uśmiechnięci.
Jak wiosna przyjdzie to wszyscy nabierzemy więcej energii i robota będzie się w rękach palić
eliza3 19:45, 25 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Elu!
Wiosenne pozdrowienia!
Porzadki zrobione. Nic, tylko odpoczywać

Piękne kwiatuszki. dziękuję. Chwilka odpoczynku i trzeba pomyśleć o smakołykach na świąteczny stół, a po Świętach ma być pogoda i wreszcie do ogrodu
Pozdrawiam.
hanka_andrus 19:45, 25 mar 2013

Tez tak mówię! Okna nie zając, do lasu nie uciekną!
eliza3 19:53, 25 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Tez tak mówię! Okna nie zając, do lasu nie uciekną!

Haniu, święte słowa, ale skoro piszesz o zającu to może masz wypróbowany przepis na królika? M przywiózł i wypadałoby go przyrządzić, niekoniecznie na Święta, ale dobry przepis by się przydał.