Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem

Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem

beta 18:12, 05 sie 2012

łaałłł Dorotko, piękny dom

lubię wykusze

taras przytulny

pod okienko tylko trochę kolorku i będzie git
TheMagda 16:22, 06 sie 2012

Ty farciaro, byłaś u Danusi!!
Domek piękny
Dorka 22:28, 06 sie 2012

Witam Wszystkich bardzo serdecznie

Dopiero dziś mam dostęp do komputera i jest mi bardzo miło gościć Was w moim „jeszcze nudnym” ogrodzie i oczywiście bardzo dziękuję za komplementy pod adresem mojego domu

Sebek – czy miałbyś pomysł, co wsadzić pod samą ścianę wykusza ? brakuje mi czegoś ciut wyższego. Miałam tam żarnowce ale mi wymarzły

Kasik778 – też będę sprawdzać Twoje zmiany

AniaK – jakbyś mieszkała bliżej to na pewno wpadła bym na szaber fakt, upiększanie jest może lepsze ale……. (to może też być tak jak z budową i remontem domu – czasami taniej wychodzi wybudować nowy niż remontować stary)

Monika352 – a ja chciałabym mieć Twój taras !

Martaibartek – witam i zapraszam częściej niestety nie ominie Cię wstawienie swojego wątku będziemy kibicować Diana napisała mi niedawno, że cierpliwość czyni cuda więc wszystko przed Tobą a drzewko na nóżce, to migdałek trójklapowy

Beta – taras przytulny ale za mały dlatego muszę postawić altanę

Madzioskoczek – fakt, było super dalej wszystko rozmnażasz ? jestem pod wrażeniem !
beta 22:37, 06 sie 2012

mam to samo z tarasem co Ty-w sam raz jest dla czterech osób, ale jak już więcej gości to się nie mieścimy, też się zastanawiamy nad altaną
TheMagda 08:41, 07 sie 2012

tak rozmnażam, że ho ho
Zobaczymy ile z tego mi się uchowa
Dorka 11:50, 07 sie 2012

beta napisał(a)
mam to samo z tarasem co Ty-w sam raz jest dla czterech osób, ale jak już więcej gości to się nie mieścimy, też się zastanawiamy nad altaną

Ja nie wyobrażam sobie, żebym nie miała altany właśnie ze względu na komfort ilościowy tak jak napisałaś
Dorka 11:51, 07 sie 2012

Madzioskoczek napisał(a)
tak rozmnażam, że ho ho

Nigdy tego nie robiłam, można coś zepsuć czy da się zrobić bez zniszczeń
TheMagda 12:07, 07 sie 2012

Dorka napisał(a)

tak rozmnażam, że ho ho

Nigdy tego nie robiłam, można coś zepsuć czy da się zrobić bez zniszczeń

Żurawki, trawki oraz trzmielina raczej bez ofiar
Diana 00:29, 11 sie 2012

Dorka wspaniałe miałaś spotkanie z Danusią napewno dostałaś mnóstwo cennych rad i nacieszyłas oczy!!!!
Domek masz cudny !!!!!
pozdrawiam
Dorka 12:48, 24 sie 2012

Kochani,
od jakiegoś czasu nie mogę zalogować się na swoim komputerze, więc póki Ronin mi nie pomoże podglądam Was korzystając z komputera córki. Cały czas jestem obecna i jak tylko będę mogła zamieszczę zdjęcia moich przeróbek !!!!!!!!!!! przez tydzień poszerzałam rabaty !!!!!!!!! pozdrawiam gorąco