Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i pochwały

(człowiek zawsze ich potrzebuje do działania

)
Moni, jest dokładnie tak jak piszesz, chciałabym mieć już taki piękny ogród jak w Ogrodowisku ale wiem, że nie ma nic za darmo, więc muszę najpierw się nieźle nagimnastykować żeby móc świętować jak niektórzy w Ogrodowisku. Może zamieścisz jakieś swoje zdjęcia ?
Monteverde

, zawzięłam się bardzo

bo mam już dość zachwycania się tylko ogrodami innych i wzięłam sprawy w swoje ręce ale wiem również, że to dopiero początek mojej długiej drogi do pięknego ogrodu

z mężem podzieliliśmy się pracą i on będzie budował altanę i kładł kostkę a ja zajmuje się właśnie rabatami. Mam wiele roślin które bardzo mi się podobają, lecz nie wiem jak je podzielić (czy połączyć) w poszczególne grupy. Dziękuję Ci za gotowość do pomocy i z przyjemnością skorzystam. Pozdrawiam Cię serdecznie
Teresko, kochanieńka „masz wiadomość na priv „

(oglądałaś ten film – super jest) hi, hi. Ten zrobiony kawał roboty obnażył to co mnie czeka dalej

Napiszę te rośliny, które chodzą mi po głowie i może pomożecie w kompozycjach ? Buziaki

O matko, zobaczyłam też o której Ty piszesz !!!!!!!!!!!!!!!! czy mnie oczy nie mylą ? czy Ty sypiasz czasami
Mallwinko, cały czas przyświeca mi jeden cel – mieć piękny ogród i to dodawało mi sił w chwilach zwątpienia
Lenko, dziękuję – też uważam, że karpiówka wygląda pięknie na dachu

w miarę możliwości będę dokumentować moje wysiłki

pozdrawiam Cię serdecznie
Becia, każda z nas, która ma coś do zrobienia wie, że najpierw trzeba się nieźle zaorać, żeby potem coś osiągnąć, prawda ???

Buziaki