Witaj Dorka!
Kawał dobrej roboty wykonany! Podziwiam, podejrzewam ile pracy Cię to kosztowało... przy takiej powierzchi... chylę czoła!!!
Widzę tam już mnóstwo kolorowych żurawek, funkie, mmm Cudnie będzie! Ale roślin ciężarówka wejdzie pewnie
ogromny kawał roboty !!! Podziwiam i zazdroszczę... Będziesz miała pole do popisu i miejsca dużo miejsca do nowych nasadzeń pozdrawiam m
Tylko czy mój budżet to wytrzyma
Dorka czy Twój kręgosłup to kancikowanie wytrzymał???? Dziewczyno taaaaaki kawal roboty wykonać!!! Brawa, kanciki jak u szefowej
Oj, słuszna uwaga Madżenka - mój kręgosłup to odczuł poważnie ale rodzinka potem o mnie zadbała a taki komplement ............. o to grubo poszłaś wielkie dzięki
Witaj Dorka!
Kawał dobrej roboty wykonany! Podziwiam, podejrzewam ile pracy Cię to kosztowało... przy takiej powierzchi... chylę czoła!!!
Widzę tam już mnóstwo kolorowych żurawek, funkie, mmm Cudnie będzie! Ale roślin ciężarówka wejdzie pewnie
Pozdrawiam!!
Witaj Karolcia
dzięki za miłe słowa. Nasadzenia chyba będą dłuuuuuuuuuuuuuuugo trwały oj długo...............
Ojej z tego wszystkiego zapomniałam Cię zapytać co będziesz teraz robić?
Chodzi mi o to, że ja nigdy nie robiłam nowej rabaty nie wiem kompletnie jak się to robi....
Teraz już można sadzić nowe roślinki?
Kiedyś w "Maji w ogrodzie" widziałam taki płyn - nazywa się rosahumus i on wzbogaca glebę w potrzebne minerały, Dorotko będziesz go stosowała?
Pytam dlatego, że w tym odcinku mówili, że jest to niezbędne przy zakłądaniu nowych nasadzeń.
Zresztą napisz kochana co będziesz robiła dalej, bo zapowiada się bardzo ciekawie