Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

bogumila 16:18, 23 wrz 2012

EPODLAS 19:53, 23 wrz 2012

Aniu, też podziwiam twoje poidełko. A ptaszki powoli przyzwyczają się że w twoim ogrodzie jest woda. Fajne, też chciałabym takie mieć.
Bogdzia 20:00, 23 wrz 2012

Fajne poidełko , widziałam gdzies podobne ale maleńkie było. Twoje już ma dobry rozmiar. Fajnie wyglada a ptaki muszą sie przyzwyczaic do niego. Jeszcze jedzonko jak by było to by sie predzej skusiły.
Welka 21:37, 23 wrz 2012

Witam!
Jesteś jutro jeszcze w Ol, na 15 mam szkolenie na Bema, a to kawałeczek od Ciebie
Okrywałaś w Ol swojego red barona na zimę? Nie wiem co zrobić ze swoim na zimę.
Pozdrawiam
monteverde 22:13, 23 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Fajne poidełko , widziałam gdzies podobne ale maleńkie było. Twoje już ma dobry rozmiar. Fajnie wyglada a ptaki muszą sie przyzwyczaic do niego. Jeszcze jedzonko jak by było to by sie predzej skusiły.

Bogdziu ale pasował by mi taki karmnik jak masz plastykowy, tylko nie wiem gdzie go kupić, bo jak wyjeżdżam , to bym nasypała im ziarenek i bym wiedziała , że nie zamokły i że wiatr ich nie porozwiewał
monteverde 22:14, 23 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Aniu, też podziwiam twoje poidełko. A ptaszki powoli przyzwyczają się że w twoim ogrodzie jest woda. Fajne, też chciałabym takie mieć.

Z tego typu kupiłam ostatnie Bożenko, ale jeszcze są inne.
viva 22:23, 23 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Przyszło poidełko zaraz idę postawić w ogrodzie

a to mój dzisiejszy obiad zna ktoś tego grzybka? zapach przewyborny

Aniu skąd "przychodzą" takie poidełka ?
Grzybka widzę pierwszy raz
monteverde 22:40, 23 wrz 2012

Dzisiaj miałam bardzo przyjemny dzień wyjechałam do przyjaciół do ich wiejskiej posiadłości a właściwie leśnejw okolice Jedwabna,las i jeziora, piękne miejsce bardzo naturalne
nie było mnie tam półtora roku, więc najwyższy czas przed zimą był aby to miejsce odwiedzić i zobaczyć jak wszystko rośnie Przywitał mnie mniejszy staw, bo na terenie posiadłości są dwa, obsadzony roślinami wodnymi, liliowcami,aksamitkami i cyniami posiadłość razem ze stawami ma 3 ha wypiliśmy kawkę, trochę pogadaliśmy i myk na.... grzyby, za tą bramą jest las, ogrodzenie musiało być postawione, ponieważ zwierzęta leśne niszczyły nasadzenia krzewów i drzew z taką pieczołowitością sadzonych przez właścicieli pierwszy napotkany grzybek myślałam , że na tym się skończy
albo na tym

an_tre 22:43, 23 wrz 2012

Fajnie i przyjemnie spędziłaś niedzielę a ja się zastanawiałam dlaczego tak długo ciebie niema?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 23:04, 23 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Fajnie i przyjemnie spędziłaś niedzielę a ja się zastanawiałam dlaczego tak długo ciebie niema?

Aniu jak wróciłam musiałam oporządzić grzybki teraz jeszcze duże podgrzybki suszę