Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Welka 23:06, 23 wrz 2012

Pojawiły się już podgrzybki czy tylko kilka dużych okazów znalazłaś, bo juz w zeszłym roku nie miałam nic w occie, w tym bym chętnie zrobiła i zjadła
Pozdrawiam
Richie 23:07, 23 wrz 2012

Aniu w Wysowej w najbliższy weekend jest obchodzone od lat "Święto Rydza" a ponieważ w tym roku w przeciwieństwie do innych lat jest bardzo mało grzybów to zapraszam z twoimi. Są kiermasze, wystawy i oczywiście degustacje rydzów w różnych postacjach
an_tre 23:12, 23 wrz 2012

monteverde napisał(a)

Fajnie i przyjemnie spędziłaś niedzielę a ja się zastanawiałam dlaczego tak długo ciebie niema?

Aniu jak wróciłam musiałam oporządzić grzybki teraz jeszcze duże podgrzybki suszę
a u nas grzybkowa posucha
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 23:25, 23 wrz 2012

No właśnie grzybki następne "las bagna"nazbierałam do domu działa lak lawenda w szafach olbrzymie "krzaki" jagodowe jak u Konopnickiej
monteverde 23:28, 23 wrz 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Pojawiły się już podgrzybki czy tylko kilka dużych okazów znalazłaś, bo juz w zeszłym roku nie miałam nic w occie, w tym bym chętnie zrobiła i zjadła
Pozdrawiam

Ewelinko pokazały się i małe na grubych i chudszych nóżkach, ale nie za wiele, też i kilka maślaków zebrałam i czerwonych, czarnych i "babek" oraz jeden topolowy koźlarzy, kołpaki, kurki, miodunki, podgrzybki, najwięcej mam koźlarzy
monteverde 23:30, 23 wrz 2012

Richie napisał(a)
Aniu w Wysowej w najbliższy weekend jest obchodzone od lat "Święto Rydza" a ponieważ w tym roku w przeciwieństwie do innych lat jest bardzo mało grzybów to zapraszam z twoimi. Są kiermasze, wystawy i oczywiście degustacje rydzów w różnych postacjach

Ryśku na rydze nie musisz mnie długo zapraszać, uwielbiam zbierać i jeść, ale ta odległość do Ciebie żebym miała swój samolot to jeszcze, a tak to muszę obyć się smakiem pozdrawiam serdecznie
monteverde 23:37, 23 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Fajnie i przyjemnie spędziłaś niedzielę a ja się zastanawiałam dlaczego tak długo ciebie niema?

Aniu jak wróciłam musiałam oporządzić grzybki teraz jeszcze duże podgrzybki suszę
a u nas grzybkowa posucha

Aniu u nas dzisiaj też wieczorkiem popadało, żeby jeszcze noce były cieplejsze, to coś znaleźć można
aldonaz 23:44, 23 wrz 2012

Jak ja uwielbiam chodzić na grzyby. U nas w tym roku posucha, znalazłam tylko dwa koźlarze w moim lasku brzozowym.
Klamber 23:53, 23 wrz 2012

Widzę że nie próżnujesz, wpadłem zobaczyć świtośliwe i trzmielinę a tu na grzyby się nadziałem, smaku mi narobiłaśPokazałem dynie. pozdrawiam.
Megi 00:07, 24 wrz 2012

Ale grzybki, a ja właśnie dzisiaj grzybową ugotowałam z zeszłorocznych suszonych, uwielbiam grzyby pod każdą postacią