Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 08:39, 28 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Czyżby różyczka?, ale na nią choruje się raczej w wieku dziecięcym Kasiu....wracam do czytania, bo stron naprodukowałaś dzisiaj, że ho, ho...

Julcia ja jestem Rus...nawet w wieku dziecięcym na nią nie chorowałam

To nie ja naprodukowałam
Kindzia 08:46, 28 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Przed kulami bukszpanowymi Kasia ma ciurkadełko, to znaczy będzie miała

....Kasiu no ja wiem, że trochę Cię mierzi, że tło u sąsiada, a nie u Ciebie, ale jak bardzo chcesz to rzuć na ogrodzenie bluszcz, on jest zimozielony, ale z czasem nie wiem czy siatka wytrzyma....sadzenie żywotników nie ma sensu, bukszpany musiałabyś mieć już dość spore ( a to znowu kasa). Trawy zetniesz najpóźniej jak się da... wiosną.

Myślę, że Tobie bardziej chodzi o tegoroczny efekt...bo goście w maju, więc nie wiem jeżeli chcesz zapełnić to miejsce to tylko jednoroczne w odcieniach róż fiolet, które obficie kwitną... dalie?, no nie wiem czy one już wtedy będą kwitnąć...ostatnio wszystko późno

Masz rację...ze wszystkim

Pewno, że dalie nie będą kwitły...najgorszy ten pierwszy rok...bo łyso jest...przemęczę się, potem będzie ładnie. Nic nie zmieniam!

Przypuszczam zresztą, że na wszystko z tej Twojej rabaty i tak mi nie starczy kasy, mam dużo do kupienia.
Cieszę się, że Bogusia mi czosnki sprezentuje, kilkadziesiąt zł przynajmniej do przodu
Kindzia 08:46, 28 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Kaśku ... Wesołych Świąt

Dziękuję
Kindzia 08:47, 28 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu Zdrowych, Radosnych i oczywiście Wiosennych Świąt dla Ciebie i Twojej rodzinki z serdecznymi życzeniami wszelkiej pomyślności.

Dziękuję
Kindzia 08:47, 28 mar 2013

monteverde napisał(a)
Kasiu

Dziękuję
Kindzia 08:50, 28 mar 2013

Wy już z życzeniami Ja poczekam do jutra, świeże będą

Mało mam czasu teraz, ja my wszystkie zresztą...po południu też będzie ciężko, na cmentarz chcę do Mamy jechać, wczoraj robiłam dekoracje do wazonu. Potem do spowiedzi jeszcze, wieczorem do sklepu muszę jeszcze skoczyć...
Może jednak się uda usiąść do komputera wieczorem...
iwonaj 10:36, 28 mar 2013

Kasiu widzę że ty jesteś też zabiegana przed świętami a jeszcze tyle do zrobienia. Miłego dnia ci życzę damy radę.
Kindzia 12:50, 28 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Kasiu widzę że ty jesteś też zabiegana przed świętami a jeszcze tyle do zrobienia. Miłego dnia ci życzę damy radę.

Dziękuję Iwonko, już niedużo zostało

Jutro już chcę mieć spokój, dlatego jeszcze dzisiaj te ostatki
Kindzia 12:51, 28 mar 2013

Właśnie kurier przyniósł ring ledowy do mojego ciurkadełka

Postaram się później wkleić zdjęcie
JulkAd 12:56, 28 mar 2013

Kindzia napisał(a)

Masz rację...ze wszystkim

Pewno, że dalie nie będą kwitły...najgorszy ten pierwszy rok...bo łyso jest...przemęczę się, potem będzie ładnie. Nic nie zmieniam!

Przypuszczam zresztą, że na wszystko z tej Twojej rabaty i tak mi nie starczy kasy, mam dużo do kupienia.
Cieszę się, że Bogusia mi czosnki sprezentuje, kilkadziesiąt zł przynajmniej do przodu

Ja tylko w biegu na razie, bo na zakupy muszę pojechać, a przed chwilą z Legnicy wróciłam (jedyny moment gdzie można Dziecięciu paszport wyrobić)...Kasiu ja też mam wydatki i też niby wszystko super, ale po przeliczeniu to chyba na raty będę rabatki robić...ja mam dylemat czy róże czy bukszpany?, ale chyba zacznę od róż...obwódki można później dołożyć, a może do przyszłego roku naprodukuję trochę swoich?....rozumiem Cię bardzo dobrze, bo Ty oprócz ogrodu jeszcze dom wykańczasz...miłego popołudnia Kasiu....jeszcze porządki czekają, więc nie wiem czy dam radę wieczorem....