Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

JulkAd 12:58, 28 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Wy już z życzeniami Ja poczekam do jutra, świeże będą

Mało mam czasu teraz, ja my wszystkie zresztą...po południu też będzie ciężko, na cmentarz chcę do Mamy jechać, wczoraj robiłam dekoracje do wazonu. Potem do spowiedzi jeszcze, wieczorem do sklepu muszę jeszcze skoczyć...
Może jednak się uda usiąść do komputera wieczorem...

No widzisz ja o cmentarz muszę zahaczyć jutro, bo dzisiaj odpada, całe szczęście, że wczoraj spowiedź obskoczyłam, a kolejka....z 100- ka ludziów stała
Kindzia 13:07, 28 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Ja tylko w biegu na razie, bo na zakupy muszę pojechać, a przed chwilą z Legnicy wróciłam (jedyny moment gdzie można Dziecięciu paszport wyrobić)...Kasiu ja też mam wydatki i też niby wszystko super, ale po przeliczeniu to chyba na raty będę rabatki robić...ja mam dylemat czy róże czy bukszpany?, ale chyba zacznę od róż...obwódki można później dołożyć, a może do przyszłego roku naprodukuję trochę swoich?....rozumiem Cię bardzo dobrze, bo Ty oprócz ogrodu jeszcze dom wykańczasz...miłego popołudnia Kasiu....jeszcze porządki czekają, więc nie wiem czy dam radę wieczorem....

Pociesz się tym chociaż, że od pracy wolne masz, dłuższy dzień
Znowu któreś gdzieś się wybiera? Czy Wy macie jakieś plany? Pochwal się Julcia, chociaż tyle, że będę się cieszyć Waszymi wyjazdami

Ja też bym najpierw róże wolała
Za bukszpany się nie biorę, nie mam cierpliwości rok czekać. Sąsiadka w tamtym roku próbowała ukorzenić, kupę czasu stały i wywaliła potem Może dlatego, że w doniczkach ukorzeniała, jakby tak od razu do gruntu, to by się udało?

Powolutku sobie zrobimy i Ty, i ja

To...do miłego Juleczko
Kindzia 13:09, 28 mar 2013

JulkAd napisał(a)

No widzisz ja o cmentarz muszę zahaczyć jutro, bo dzisiaj odpada, całe szczęście, że wczoraj spowiedź obskoczyłam, a kolejka....z 100- ka ludziów stała

100??? Nieźle. Ja zwykle wcześniej staram się...teraz jakoś tak wyszło. Grzesia muszę też zaciągnąć

Pa. Buziolek
boguslawa_ma... 15:15, 28 mar 2013

Kasiu zdrowych i radosnychświąt
JulkAd 20:55, 28 mar 2013

Kindzia napisał(a)

Pociesz się tym chociaż, że od pracy wolne masz, dłuższy dzień
Znowu któreś gdzieś się wybiera? Czy W macie jakieś plany? Pochwal się Julcia, chociaż tyle, że będę się cieszyć Waszymi wyjazdami

Ja też bym najpierw róże wolała
Za bukszpany się nie biorę, nie mam cierpliwości rok czekać. Sąsiadka w tamtym roku próbowała ukorzenić, kupę czasu stały i wywaliła potem Może dlatego, że w doniczkach ukorzeniała, jakby tak od razu do gruntu, to by się udało?

Powolutku sobie zrobimy i Ty, i ja

To...do miłego Juleczko

Kasiu ja to raczej przez dłuższy czas nie planuję podróży, zwłaszcza tych zagranicznych...Kuba na studia chce iść i trzeba się liczyć z większymi wydatkami. Może też dlatego pragnę zająć sę tym ogrodem, żeby w nim odpoczywać.
Na razie Młoda pozazdrościła podróży zagranicznych i nad Złote Piaski chce się wybrać...Ona i mój M raczej z tych, którzy wybierają plażę, a ja z Kubą moglibyśmy zwiedzać, zwiedzać i zwiedzać .... no i włóczyć się po górach

Bukszpan ukorzeniałam już w zeszłym roku, również w doniczkach, ale przed zimą je zadołowałam, więc zobaczymy co z nich będzie, jak się przyjmie to powtórzę w tym roku, ale szybciej spróbuję...teraz wiosną niech się tylko ociepli...no zobaczymy

Masz rację powoli....na pewno damy radę, ogród uczy cierpliwości

Oglądałam prognozy...ze świąt w miarę ciepłych i wiosennych znowu robią się śnieżne i zimowe....dobrej nocki idę dalej
Kindzia 08:03, 29 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu zdrowych i radosnychświąt

Dziękuję Bogusiu
Kindzia 08:09, 29 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu ja to raczej przez dłuższy czas nie planuję podróży, zwłaszcza tych zagranicznych...Kuba na studia chce iść i trzeba się liczyć z większymi wydatkami. Może też dlatego pragnę zająć sę tym ogrodem, żeby w nim odpoczywać.
Na razie Młoda pozazdrościła podróży zagranicznych i nad Złote Piaski chce się wybrać...Ona i mój M raczej z tych, którzy wybierają plażę, a ja z Kubą moglibyśmy zwiedzać, zwiedzać i zwiedzać .... no i włóczyć się po górach

Bukszpan ukorzeniałam już w zeszłym roku, również w doniczkach, ale przed zimą je zadołowałam, więc zobaczymy co z nich będzie, jak się przyjmie to powtórzę w tym roku, ale szybciej spróbuję...teraz wiosną niech się tylko ociepli...no zobaczymy

Masz rację powoli....na pewno damy radę, ogród uczy cierpliwości

Oglądałam prognozy...ze świąt w miarę ciepłych i wiosennych znowu robią się śnieżne i zimowe....dobrej nocki idę dalej

Jaki kierunek wybrał? Muszę Ci powiedzieć, że ja Grzesiowi nie kupiłam jeszcze ani jednej książki na studia, dziwne bardzo, korzysta z jakiś skryptów i internetu, mówi, że nie potrzebuje...to politechnika. Zresztą korzysta z jakiś moich starych książek z matematyki i tyle.
Madzia skończyła Akademię Medyczną i książek, atlasów kupowałam mnóstwo. Czyli zależy...Nie martw się na zapas

My lubimy i plażę, raczej wodę, i zwiedzanie Też długo nie pojedziemy

Wielu osobom się z bukszpanem udaje, tylko długo to trwa

Już dzisiaj u nas biało...i ciągle sypie Rano myślałam, że źle widzę...
gierczusia 09:06, 29 mar 2013

Kaśko .. Jak wstałam o 5 to było zielono.. A potem jak wstałam drugi raz o 8.30 było biało .. Może mi ktoś to wytłumaczyć ??
JulkAd 09:09, 29 mar 2013

Ja Kasiu się dzisiaj załamałam, za oknem biały koszmar już w tej chwili leży jakieś 7 cm...czy to na pewno Wielkanoc?

...Kuba już wybrał dwa lata temu politechnikę - budownictwo, ale raczej nie architektura, ciągnie go do dróg kolejowych i mostów...na razie przed nim matura i wprawdzie nigdy nie było u niego z nauką problemów, ale stres zawsze jest....u mnie niestety studia wiążą się na pewno z wydatkami, bo miejsce Kuby zamieszkania się zmieni na Wrocław (najprawdopodobniej) lub Poznań....
....Gusia (zdrobnienie od Olgi) ma przed sobą jeszcze 3 lata, ale teraz też stres, bo egazminy gimnazjalne...a ma do nauki awersję...nie ma tragedii, ale umysł ścisły to z niej nie jest...

...Kasiu no zobaczę, co z bukszpanem, jak trafią się tanie sadzonki z plantacji to na pewno przemyślę, ale potrzebuję około 10m....

.....Miłego dnia Kasiu

iwonaj 09:11, 29 mar 2013

Kasiu piękne życzenia a pocztówki superowe - bardzo ci dziękuję oby ta wiosna szybko nadeszła i abyśmy się mogły wreszcie cieszyć naszymi ogrodami, pachnącymi kwiatami, smacznym grilem i ciepłym słoneczkiem.