Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 09:40, 29 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Kaśko .. Jak wstałam o 5 to było zielono.. A potem jak wstałam drugi raz o 8.30 było biało .. Może mi ktoś to wytłumaczyć ??

U mnie też całkowita załamka...Miałam we wtorek lilie sadzić...a tak co? Do pracy idę, urlopu mi szkoda

PRZECIEŻ ZARAZ KWIECIEŃ MAMY !!!!!!!!!!!!! A tu zima ciągle...będzie kiedyś ciepło??? Ja się tak cichutko pytam?
Kindzia 09:47, 29 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Ja Kasiu się dzisiaj załamałam, za oknem biały koszmar już w tej chwili leży jakieś 7 cm...czy to na pewno Wielkanoc?

...Kuba już wybrał dwa lata temu politechnikę - budownictwo, ale raczej nie architektura, ciągnie go do dróg kolejowych i mostów...na razie przed nim matura i wprawdzie nigdy nie było u niego z nauką problemów, ale stres zawsze jest....u mnie niestety studia wiążą się na pewno z wydatkami, bo miejsce Kuby zamieszkania się zmieni na Wrocław (najprawdopodobniej) lub Poznań....
....Gusia (zdrobnienie od Olgi) ma przed sobą jeszcze 3 lata, ale teraz też stres, bo egazminy gimnazjalne...a ma do nauki awersję...nie ma tragedii, ale umysł ścisły to z niej nie jest...

...Kasiu no zobaczę, co z bukszpanem, jak trafią się tanie sadzonki z plantacji to na pewno przemyślę, ale potrzebuję około 10m....

.....Miłego dnia Kasiu

Super kierunek, zawsze robota jest! Matura lajtowo będzie, zobaczysz. Mój Grześ całe liceum praktycznie się nie uczył (przynajmniej ja nie widziałam!), a matura bez problemu...on mówi, że dobrą pamięć ma i nie musi się uczyć (coś w tym jest, nawet kiedyś psycholog to stwierdził, że ma ponadprzeciętne umiejętności zapamiętywania). Teraz wprawdzie studia zmuszają go do wysiłku, ale nie są to takie studia pamięciowe jak Madzi. Ona przyjeżdżała bardzo późno, jeszcze się uczyła i wyjeżdżała skoro świt, bo zajęcia miała gdzieś daleko, w jakimś szpitalu...
Dlatego Ci to piszę, żebyś się tą awersją nie martwiła...patrz mój Grzesiu

O akademiku myślisz, czy o jakimś mieszkaniu? Niestety, to dodatkowe koszt są...

10m? To też nieźle, trochę Ci tych sadzonek potrzeba
Kindzia 09:48, 29 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Kasiu piękne życzenia a pocztówki superowe - bardzo ci dziękuję oby ta wiosna szybko nadeszła i abyśmy się mogły wreszcie cieszyć naszymi ogrodami, pachnącymi kwiatami, smacznym grilem i ciepłym słoneczkiem.

Och Iwonko! Coraz więcej mam wątpliwości...będzie wiosna w ogóle??? !!!
Celina 10:15, 29 mar 2013

Spokojnych Świąt sąsiadko

iwonaj 10:39, 29 mar 2013

Kasiu dziś to jest okropnie dołujący dzień nic mi się nie chce siedzę na waszych forach i oglądam ogrody i nawet święta nie cieszą bo zawsze miałam przystrojone bratkami, stokrotkami a dziś można tylko o tym pomarzyć.
Kindzia 10:42, 29 mar 2013

Celina napisał(a)
Spokojnych Świąt sąsiadko

Jesteś Celinko Już się martwiłam...
Dziękuję
Kindzia 10:44, 29 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Kasiu dziś to jest okropnie dołujący dzień nic mi się nie chce siedzę na waszych forach i oglądam ogrody i nawet święta nie cieszą bo zawsze miałam przystrojone bratkami, stokrotkami a dziś można tylko o tym pomarzyć.

U mnie nawet nie najgorzej
Trudno...przeżyć trzeba...
Zaraz Ci coś poszukam na polepszenie humoru
Celina 11:17, 29 mar 2013

Pogoda taka , że w łeb sobie tylko palnąć
jak żyję nie szłam ze święconką po śniegu..WRRR
Kindzia 12:24, 29 mar 2013

Celina napisał(a)
Pogoda taka , że w łeb sobie tylko palnąć
jak żyję nie szłam ze święconką po śniegu..WRRR

Przynajmniej przestał śnieg padać...i topnieje...
Kindzia 12:25, 29 mar 2013

Właśnie prezent świąteczny przez telefon dostałam Montaż kuchni 10 - 11 kwietnia, potem jeszcze z tydzień na blaty poczekamy i będziemy mieć cywilizowaną kuchnię