Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 20:53, 08 kwi 2013

Dziękuję Elu Byłam Twoją zobaczyć (ale wielka!!!), czekam teraz jak moje tak urosną i ciachnę
Kindzia 20:55, 08 kwi 2013

Trochę obleciałam dzisiaj, przynajmniej wiem co się dzieje i u kogo już kwitnie

Dobranoc
JulkAd 22:32, 08 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
W sobotę na Żarze była taka mgła, że nic nie było widać...

Mój Kuba mówi, że ta góra to podpucha dla turystów, bo jak byliśmy dwa lata temu też była mgła, a widoczność jakieś 10-15 m...za to odbiliśmy sobie dobrym obiadkiem w Kocierzu...miejsce rewelacja
JulkAd 22:34, 08 kwi 2013

Kasiu ja dzisiaj późno, bo w ogrodzie z trawą walczyłam i sił mi zabrakło...musiałam chwilę zregenerować kości, pozdrowionka

i dzisiejszy dopisek: słoneczka na dzisiaj...u mnie pochmurno, ale może i dobrze, żeby trochę popadało, bo mam zamiar nawóz posypać
boguslawa_ma... 08:11, 09 kwi 2013

Kasiu zaglądam i pozdrawiam
i po słonecznej pogodzie aleśmy się nacieszyły wiosną
gierczusia 08:14, 09 kwi 2013

Moja Kobea zaledwie w ilości sztuk jedna .. I zaczyna rosnąć... Pozostałe od miesiąca jeszcze nie wykiełkowały .. Nie wiem czy ma sens je jeszcze trzymać .. Ale łatwo się nie poddam
Kindzia 08:26, 09 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Mój Kuba mówi, że ta góra to podpucha dla turystów, bo jak byliśmy dwa lata temu też była mgła, a widoczność jakieś 10-15 m...za to odbiliśmy sobie dobrym obiadkiem w Kocierzu...miejsce rewelacja

Nie prawda Najczęściej jest tam ładnie i przyjemnie Często jesteśmy tam, pzrecież zaraz obok mam Siostrę
Kindzia 08:29, 09 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu ja dzisiaj późno, bo w ogrodzie z trawą walczyłam i sił mi zabrakło...musiałam chwilę zregenerować kości, pozdrowionka

i dzisiejszy dopisek: słoneczka na dzisiaj...u mnie pochmurno, ale może i dobrze, żeby trochę popadało, bo mam zamiar nawóz posypać

Masz już tak przyzwoicie, że trawę widać????? Super! Deszczyk nawóz rozpuści, akurat
Ciekawe jak tam u nas. Jutro zobaczę

Zobacz na zdjęciach zieleniny na parapecie widać zwały śniegu za oknem u nas...

Lilie jeszcze dwie wczoraj kupiłam (nie mogłam się oprzeć...), znowu do lodówy poszły. Za tydzień w sobotę mam nadzieję na odpowiednią pogodę do sadzenia
Kindzia 08:31, 09 kwi 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu zaglądam i pozdrawiam
i po słonecznej pogodzie aleśmy się nacieszyły wiosną

Bogusiu, też mi się bardzo ta pogoda nie podoba...tylko tyle, że te zwały śniegu szybko się topią. Ale znowu groźba powodzi...
Kindzia 08:32, 09 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Moja Kobea zaledwie w ilości sztuk jedna .. I zaczyna rosnąć... Pozostałe od miesiąca jeszcze nie wykiełkowały .. Nie wiem czy ma sens je jeszcze trzymać .. Ale łatwo się nie poddam

U mnie z 6 szt. wykiełkowały 4. Też miałam nadzieję na lepszy wynik. Pierwszy raz ją wysiałam, jak się sprawdzi w przyszłym roku zaszaleję

Jedno nasionko? Trochę słabo, nie? Może jeszcze pójdą?