Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Gosiniak 15:28, 09 kwi 2013

Kasiu u mnie dziś szaro- śnieg z deszczem przed chwilą padał, teraz trochę lepiej, ale słoneczka nie widać i dość chłodno jest.
Lilie szaleją ci na parapecie, w ogóle wszystkie roślinki takie zadbane, masz do tego rękę,
Też liczę na tą pogodę w przyszłym tygodniu, wtedy do szczęścia by już nic nie brakowało
gierczusia 17:18, 09 kwi 2013

Kindzia napisał(a)

Pewna nie jestem co się z tych pączków rozwinie Nie wierzę, że mi w domu zakwitną...zobaczymy

Czaruję, cały czas...widocznie nie te zaklęcia znam

Aaaa ... Bo to do tego czarnego kota trza .. A jak kcialam bociusiowego kota przemalować pastą do butów , to protest był
Kindzia 18:10, 09 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Kasiu u mnie dziś szaro- śnieg z deszczem przed chwilą padał, teraz trochę lepiej, ale słoneczka nie widać i dość chłodno jest.
Lilie szaleją ci na parapecie, w ogóle wszystkie roślinki takie zadbane, masz do tego rękę,
Też liczę na tą pogodę w przyszłym tygodniu, wtedy do szczęścia by już nic nie brakowało

Zadbane to one chyba nie są Gosiu Źle wyglądają, powietrza i słonka im trzeba. Jedna korzyść jednak jest z takiego hodowania w domu, nie ma poskrzypki

Byle to słoneczko i ciepełko było, to już sobie wszystko nadgonimy
Kindzia 18:12, 09 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Aaaa ... Bo to do tego czarnego kota trza .. A jak kcialam bociusiowego kota przemalować pastą do butów , to protest był

Moja Mruśka w tango poszła...a czarna była

Wcale protestu nie było, on tylko za bardzo włochaty jest, narobiłabyś się za bardzo z tą pastą
bociek 20:48, 09 kwi 2013

No prosze, a Wy znowu o czarach. Mam Wam przypomniec czym sie skonczylo czarowanie wiosny??? Nawet malowanie futra nie pomoglo
Kindzia 10:46, 10 kwi 2013

bociek napisał(a)
No prosze, a Wy znowu o czarach. Mam Wam przypomniec czym sie skonczylo czarowanie wiosny??? Nawet malowanie futra nie pomoglo

Bo to Twoje futro widocznie nieodpowiednie było, czarne musi być, od początku
Kindzia 10:54, 10 kwi 2013

Za meble zapłaciłam, oj lżejsza jestem....Jutro zacznie się przeobrażenie mojej kuchni
A od poniedziałku może brukarze wejdą???

Do po południa, z Pszczyny już
JulkAd 13:54, 10 kwi 2013

A ja na chwilę teraz bo nie wiem czy później dam radę, wilgotno dzisiaj, ale do ogrodu choć na chwilę wyjść trzeba...poza tym laptop odmawia posłuszeństwa, więc kolejka wieczorem będzie do stacjonarnego...miłego dnia....czyli u Ciebie już weekend Kasiu?
eliza3 14:12, 10 kwi 2013

Witam, wieczorkiem zajrzę zobaczyć co tam w ogródku pszczyńskim słychać, czy krokusy łebki wystawiły?
Milka 14:39, 10 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Za meble zapłaciłam, oj lżejsza jestem....Jutro zacznie się przeobrażenie mojej kuchni
A od poniedziałku może brukarze wejdą???

Do po południa, z Pszczyny już

Kasiu, u ciebie na wszystkich frontach tyle się dzieje!! kuchnia, bruki i ogród, no czeka nas bajka w pełni sezonu