Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 14:45, 22 kwi 2013

Evchen napisał(a)
Kasiu, kwiaty zakwitły u Ciebie nawet na kostce brukowej

Ewciu, wszędzie muszą być
Kindzia 14:49, 22 kwi 2013

Dostałam meldunek : brukarze skończyli Trochę uprzątnęli po sobie, teraz eMuś sprząta dalej. Jutro prawdopodobnie ziemia przyjedzie, to rabatki w weekend można tworzyć Miejsce na przesadzane rośliny wreszcie będzie. Już zacznę wreszcie !!!
Gosiniak 18:54, 22 kwi 2013

Kasiu nadrabiam, a jest co, wielkie rzeczy się u ciebie dzieją, najpierw kuchnia, a teraz bruk i rabatka, pięknie i pomysł z kwiatkiem bardzo mi przypadł do gustu, czekam na dalszą część ciurkadełkową, bo że trzeba wykopać dół i włożyć pojemnik już wiem
Dziś pytałam o kamień z otworem, u mnie to chyba jakiś zaścianek wielkie oczy i tyle, czuję że Żona trzeba będzie namówić na wywiercenie.....ale jeszcze się nie poddaję, szukam.
Bogdzia 20:49, 22 kwi 2013

Poczytałam , pooglądałam , w gości moze przyjade ale na pewno nie w tym roku bo już mam tyle zaproszeń że musiałabym w domu nie mieszkac.Poczekam na ewentualny zjazd.Pozdrówka serdeczne.
JulkAd 08:14, 23 kwi 2013

Kasiu to w weekend dopiero będzie się działo, oj będzie...miłego dzionka życzę, ja się zbierać już muszę, bo w pracy młyn mały (maturzyści kończą- impreza na mojej i koleżanki głowie), a jeszcze młodsze Dziecię zaczyna dzisiaj egzaminy....stres ogromny...
Kindzia 09:21, 23 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Kasiu nadrabiam, a jest co, wielkie rzeczy się u ciebie dzieją, najpierw kuchnia, a teraz bruk i rabatka, pięknie i pomysł z kwiatkiem bardzo mi przypadł do gustu, czekam na dalszą część ciurkadełkową, bo że trzeba wykopać dół i włożyć pojemnik już wiem
Dziś pytałam o kamień z otworem, u mnie to chyba jakiś zaścianek wielkie oczy i tyle, czuję że Żona trzeba będzie namówić na wywiercenie.....ale jeszcze się nie poddaję, szukam.

Cieszą nas te zmiany Ale eMuś wrócił do Pszczyny i bardzo narzeka na dużo pracy Co ja się nasłucham...dobrze, że to tylko przez telefon
Możesz się jeszcze za gotowym ciurkadełkiem rozglądnąć, tylko to niestety drożej wyjdzie

Mój jakoś się specjalnie nie opierał przed wierceniem, zresztą ja podchodzę do Niego sposobem
Kindzia 09:23, 23 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam , pooglądałam , w gości moze przyjade ale na pewno nie w tym roku bo już mam tyle zaproszeń że musiałabym w domu nie mieszkac.Poczekam na ewentualny zjazd.Pozdrówka serdeczne.

No Bogdziu, bo będę Cię za słówka łapać, uważaj Zjazd już na początku czerwca u Kapiasów, a ode mnie to bardzo bliziutko
Kindzia 09:29, 23 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu to w weekend dopiero będzie się działo, oj będzie...miłego dzionka życzę, ja się zbierać już muszę, bo w pracy młyn mały (maturzyści kończą- impreza na mojej i koleżanki głowie), a jeszcze młodsze Dziecię zaczyna dzisiaj egzaminy....stres ogromny...

W piątek prosto z Zabrza do szkółki w Czańcu jedziemy. Mają tam Nigrę wysoko szczepioną, a potrzebuję do rogu. Niedobrze tylko, że tam gotówką się płaci...czy ja wiem co tam jeszcze mogę spotkać? A z drugiej strony dobrze, nie wydam całej kasy i lodówka pusta nie będzie

No, tak...znowu matury niedługo...leci ten czas
Córcia da sobie radę, nie martw się Czyli czeka Cię jeszcze w tym roku start do nowej szkoły, ach te dylematy...
gierczusia 14:29, 23 kwi 2013

A to jakaś sprawdzona i dobra szkółka w tym Czańcu , Kasiu ???.., bo ja jej wcale nie znam ...
gierczusia 14:30, 23 kwi 2013

Kindzia napisał(a)

No Bogdziu, bo będę Cię za słówka łapać, uważaj Zjazd już na początku czerwca u Kapiasów, a ode mnie to bardzo bliziutko

Nooo ... Ja bym się teź bardzo cieszyła , gdyby Bogdzi udało się przyjechać do Kapiasów ... Achhhh... Marzenia ściętej głowy .. ., a kto wie... ??