Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Maria667 22:21, 20 kwi 2013

Brukarzom należy się pochwała
Pozdrawiam serdecznie!
Kindzia 11:17, 21 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

To ja się piszę na pierwszego gościa , oczywiście wirtualnego choc wolałabym by realnego. Kostka najbardziej ogrodowiskowa ze wszystkich. Podziwiam tych panów że chcieli go układac bo moi fachowcy kiedys nie pozwolili mi kupic kostki jaką chciałam że oni nie będą kłaśc tego czego nie sa pewni bo jak się rozleci to do nich będą pretensje.Musiałam kupic taką jaką chcieli. Nie powiem trzyma sie dobrze ale kolor pozostawia dużo do życzenia -delikatnie mówiąc.Za to ma jedna zaletę , nie widac na niej plam bo mam znajomą która ciągle każdą plamkę czyści na kostce, szaleństwo.Z tą szafa lodówką to zjazd Ogrodowiska bardzo mógł by sie udac, ale nie namawiam absolutnie.

Bogdziu nie ma sprawy, przyjedź, zapraszamy w realu
Brukarze sprawdzeni i to trochę zależność na gruncie służbowym, nie marudzili specjalnie Kostkę tylko mi doradzili nieco większą, pierwotnie malutkie kosteczki wybraliśmy, ale nam wytłumaczyli, że to duża powierzchnia i ta lepsza będzie Natomiast po kostkę na kwiatek specjalnie jechali 80 km... Nasza za duża na taki wzorek była...za duże fugi by były.
Zjazd Ogrodowiska musi poczekać, pobojowisko na ogrodzie mamy okropne Ze wstydu bym się spaliła !
Kindzia 11:22, 21 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Bardzo fajna kuchnia Kasiu - a na tych blatach to juz super żadnych plam widać nie będzie Ja swoją będe miala robioną dopiero w lipcu... na drewniane fronty ponoć długo czekać trzeba. Ale nam to pasuje bo chcemy robić remont w wakacje.
Kwiatek na kostce też super mi się podoba, chociaż panowie mieli pewnie duużo przycinania przy nim... Masz teraz kupę roboty, ale już widać że pięknie to wszystko wychodzi.
Dzięki bardzo za info o wierceniu kamienia. Chętnie będę śledziła postęp prac ciurkadełkowych. Dobrej nocy

Granit właściwie nie przyjmuje plam, to o to się nie martwię. Zależało mi na niejednolitym kolorze, nie widać paprochów. W Zabrzu mam praktycznie jednolity kolor i to jest masakra
Na fronty czekaliśmy 9 tygodni, długo, bo część szafek jest nietypowym wymiarem.
Mam nadzieję, że swoją kuchnię nam pokażesz?
Ciurkadełko chyba w przyszłym tygodniu..
Kindzia 11:23, 21 kwi 2013

bociek napisał(a)
Kasia, no to sie u Ciebie dzieje. Tylko ta ziemie jak bedziecie wozic to kontroluj co Ci przywoza - dla wlasnego spokoju

Wiem, wiem...kiedyś się już nacieliśmy...dobrze, że mało jej przywieźli...Teraz mądrzejsi jesteśmy
Kindzia 11:25, 21 kwi 2013

asc napisał(a)
Kindziu...ale się już zmienia.... i faktycznie kfiatka robią w kostce... myślałam, że to taki żart, bo kostka była już ułożona

Bo podobno najpierw trzeba ułożyć jednakową, a potem dopiero wg szablonu wyciągać, wkładać i przycinać. Bawili się z tym cały dzień. Ale gotowy jest, potem pokażę.
Kindzia 11:27, 21 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
Brukarzom należy się pochwała
Pozdrawiam serdecznie!

Witaj Marysiu
Ładnie, równiutko im wyszło Nawet miejscowi przychodzą oglądać Chwaliłam
Ja też macham
Kindzia 12:57, 21 kwi 2013

Jeden Zebrinus się ruszył !!!

Limki

Golden Globe

maliny

Kindzia 12:59, 21 kwi 2013

róże, mimo ogromnego pobojowiska

korona cesarska

tulipanki, hiacynty

Kindzia 17:16, 21 kwi 2013

I jeszcze prawie gotowy kwiatuch (jeszcze kostkę zasypać piaskiem trzeba)

Zaraz jadę. Znowu tydzień do pracy...ale potem tydzień bez pracy
danuta_szwajcer 18:23, 21 kwi 2013

No kwiatuch rewelka Ładnie Ci Kasiu wszystko rosnie