U nas ponuro i deszczowo Ale jest światełko w tunelu Najprawdopodobniej M nie będzie musiał pracować w ten weekend i pojedziemy jutro !!!! Po południu będę wiedziała na pewno.
Witam Kasiu w ten deszczowy dzień, ja też czekam na słoneczko, bo mam wenę i chciałabym za łopatę chwycić, a jak mi przejdzie to ogród będzie czekał do wiosny Pozdrawiam
Kasiu miłego wieczorka...ja znowu na krótko i tylko dzisiaj, bo jutro bal. Tobie miłego weekendu, bo myślę, że uciekniesz do swojego "Zacisza"...do kominka - w tak zimne dni
Witam Kasiu w ten deszczowy dzień, ja też czekam na słoneczko, bo mam wenę i chciałabym za łopatę chwycić, a jak mi przejdzie to ogród będzie czekał do wiosny Pozdrawiam
U nas już świeci Elu, ale zimnnnnno.........
Miłego dnia
Kasiu miłego wieczorka...ja znowu na krótko i tylko dzisiaj, bo jutro bal. Tobie miłego weekendu, bo myślę, że uciekniesz do swojego "Zacisza"...do kominka - w tak zimne dni
Tak, jedziemy Dobrze, bo dzieci mieczyków jeszcze czekają na wykopanie. W ciągu przyszłego tygodnia nie mogę jechać, nie będzie mnie, jadę na szkolenie. A coraz zimniej
A co za bal Ci się szykuje?