admete
09:02, 19 lip 2013
Cześć Asiu 
Miejmy nadzieję nasze wiązy urosną wielkie i zdrowe
A ja dalej walczę
Wczoraj już mi ręce opadły
- dosłownie i w przenośni 
Zadzwoniłam do ogrodowego i ustaliłam że zamawiamy korę na rabaty pod lasem i kolistą.
Na rabaty pod domem i przy murku za skarpą kamyki.
Pytanie tylko jaki?.
Póki co byłam zobaczyć szare otoczaki, mam woreczek zrobię próbę kolorystyczną
Jak zaczęłam plewić jeden z kwadratów - wściekłam się niemiłosiernie - na to że ja to cholerstwo musze wyrywać - pełno rozsianej trawy - a wiecie jak ciężko wyrwać darń - więc zaczęłam wrzucać wszystko jak leci widłami razem ziemią.
Jak wlazła mi cała taczka, a kwadrat nie był skończony zadzwoniłam do ogrodowego i kazałam przyjeżdżać i mi to wyrywać - bo nie ja sobie takiego bigosu sprawiłam i nie ja powinnam się tak męczyć za tyle pieniędzy ile wpakowaliśmy w ten ogród

Będą dopiero wtorek środa - ale będą wyrywać a nie spryskiwać randapem.
Moja mama przebiegła wczoraj po rabatach i wycinała kwiatostaty......zawsze jakieś ograniczenie rozsiewu tego cholerstwa

Miejmy nadzieję nasze wiązy urosną wielkie i zdrowe

A ja dalej walczę

Wczoraj już mi ręce opadły

Zadzwoniłam do ogrodowego i ustaliłam że zamawiamy korę na rabaty pod lasem i kolistą.
Na rabaty pod domem i przy murku za skarpą kamyki.
Pytanie tylko jaki?.
Póki co byłam zobaczyć szare otoczaki, mam woreczek zrobię próbę kolorystyczną

Jak zaczęłam plewić jeden z kwadratów - wściekłam się niemiłosiernie - na to że ja to cholerstwo musze wyrywać - pełno rozsianej trawy - a wiecie jak ciężko wyrwać darń - więc zaczęłam wrzucać wszystko jak leci widłami razem ziemią.
Jak wlazła mi cała taczka, a kwadrat nie był skończony zadzwoniłam do ogrodowego i kazałam przyjeżdżać i mi to wyrywać - bo nie ja sobie takiego bigosu sprawiłam i nie ja powinnam się tak męczyć za tyle pieniędzy ile wpakowaliśmy w ten ogród

Będą dopiero wtorek środa - ale będą wyrywać a nie spryskiwać randapem.
Moja mama przebiegła wczoraj po rabatach i wycinała kwiatostaty......zawsze jakieś ograniczenie rozsiewu tego cholerstwa