gusiarz
16:54, 07 lis 2012
Kobitki kochane!!!
Bardzo mi was brakowało. Internet siadł u nas na 3 dni. Rozpacz czarna! Zero kontaktu ze światem.
Wiecie przemierzyłam wczoraj 3/4 Polski tam i z powrotem i muszę powiedzieć, że PIEKNA JEST JESIEŃ!!!
Polska jesienią urzeka! Cudowne brzozy złocącą się na tle zimozielonych lasów sosnowych - okolice Włocławka, cudowne zakola Wisły - okolice Dobrzynia nad Wisłą, cuuudowne kępy czerwonych nagich pędów dereni - okolice Bełchatowa. Stada saren, kaczki, tęcza i inne wspaniałości, które widziałam po drodze jadąc naszymi A.
Ale nareszcie internet działa,ja wróciłam i witam moich gości
ABIKO - miło że jesteś! Na kawkę umówimy się na pewno - zapraszam serdecznie
Danusiu - jeśli dojdzie do skutku spotkanko - na pewno fotki też będą.
Ozz - no ja sklerotyk jestem
. Bardzo Cię przepraszam już się poprawiam - dziś zrobię zdjątka - już ładuję bateryje
jutro wkleję fotki
Marzenko - no mój psiak jest z tych, którzy jak nie mogą wejść drzwiami to wchodzą oknem
. Dziś zawiozłam go do psiego fryzjera, bo robił się z niego baranek. I wiesz co, TOM zmienił kolor. Już nie jest czarny a cuuudnie popielato-srebrny. Zuupełnie inny psiak. Wypiękniał. Wygląda zupełnie jak sznaucder 

. I, tu znów jak powyżej jutro fotki, bo już za cimno a nie chcę zepsuć efektu 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie - i dziobki przesyłam
Bardzo mi was brakowało. Internet siadł u nas na 3 dni. Rozpacz czarna! Zero kontaktu ze światem.
Wiecie przemierzyłam wczoraj 3/4 Polski tam i z powrotem i muszę powiedzieć, że PIEKNA JEST JESIEŃ!!!
Polska jesienią urzeka! Cudowne brzozy złocącą się na tle zimozielonych lasów sosnowych - okolice Włocławka, cudowne zakola Wisły - okolice Dobrzynia nad Wisłą, cuuudowne kępy czerwonych nagich pędów dereni - okolice Bełchatowa. Stada saren, kaczki, tęcza i inne wspaniałości, które widziałam po drodze jadąc naszymi A.
Ale nareszcie internet działa,ja wróciłam i witam moich gości

ABIKO - miło że jesteś! Na kawkę umówimy się na pewno - zapraszam serdecznie

Danusiu - jeśli dojdzie do skutku spotkanko - na pewno fotki też będą.
Ozz - no ja sklerotyk jestem

Marzenko - no mój psiak jest z tych, którzy jak nie mogą wejść drzwiami to wchodzą oknem

Pozdrawiam wszystkich serdecznie - i dziobki przesyłam