Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

gusiarz 16:54, 07 lis 2012

Kobitki kochane!!!
Bardzo mi was brakowało. Internet siadł u nas na 3 dni. Rozpacz czarna! Zero kontaktu ze światem.
Wiecie przemierzyłam wczoraj 3/4 Polski tam i z powrotem i muszę powiedzieć, że PIEKNA JEST JESIEŃ!!!
Polska jesienią urzeka! Cudowne brzozy złocącą się na tle zimozielonych lasów sosnowych - okolice Włocławka, cudowne zakola Wisły - okolice Dobrzynia nad Wisłą, cuuudowne kępy czerwonych nagich pędów dereni - okolice Bełchatowa. Stada saren, kaczki, tęcza i inne wspaniałości, które widziałam po drodze jadąc naszymi A.
Ale nareszcie internet działa,ja wróciłam i witam moich gości

ABIKO - miło że jesteś! Na kawkę umówimy się na pewno - zapraszam serdecznie

Danusiu - jeśli dojdzie do skutku spotkanko - na pewno fotki też będą.

Ozz - no ja sklerotyk jestem . Bardzo Cię przepraszam już się poprawiam - dziś zrobię zdjątka - już ładuję bateryje jutro wkleję fotki

Marzenko - no mój psiak jest z tych, którzy jak nie mogą wejść drzwiami to wchodzą oknem . Dziś zawiozłam go do psiego fryzjera, bo robił się z niego baranek. I wiesz co, TOM zmienił kolor. Już nie jest czarny a cuuudnie popielato-srebrny. Zuupełnie inny psiak. Wypiękniał. Wygląda zupełnie jak sznaucder . I, tu znów jak powyżej jutro fotki, bo już za cimno a nie chcę zepsuć efektu

Pozdrawiam wszystkich serdecznie - i dziobki przesyłam

aga_k 21:21, 07 lis 2012

Aga, odpowiem za Madżenkę w sprawie donic, one nie mają otworów ale tak jak pisałaś można je zrobić
Lena 07:00, 08 lis 2012

Aga,popieram - Polska to piękny kraj a tegoroczna jesień"bije po oczach"

Nie mogę się doczekać zdjęć !!!

Pozdrawiam
gusiarz 10:31, 08 lis 2012

Wreswzcie zdjęcia - specjalnie dla Ozz Jak mówiłam - mam mnóstwo glonów

gusiarz 11:41, 08 lis 2012

aga_k napisał(a)
Aga, odpowiem za Madżenkę w sprawie donic, one nie mają otworów ale tak jak pisałaś można je zrobić

Bardzo ładne są te donice. Mam jasny dom - prawie biały a taras jest w kolorze cimnego popielu. Myślę, że te białe za bardzo zleją się z elewacją. Ciemne będzie widać. Szukam jeszcze podobnych ale kwadratowych. Aguś, może gdzieś takie widziałaś? Przed wejściem mam dwie Lechuzy, ale one potwornie drogie są i na większą ilość szkoda kaski.
gusiarz 12:02, 08 lis 2012

Lena napisał(a)
Aga,popieram - Polska to piękny kraj a tegoroczna jesień"bije po oczach"

Nie mogę się doczekać zdjęć !!!

Pozdrawiam

Magdziu - zdjęć w trasie nie robiłam. To był wyjazd rodzinny, ale w smutnym charakterze - pogrzeb i takich wydarzeń nie lubię uwieczniać więc nie brałam aparatu ze sobą.

Ale wklejam zdjęcia niedzielne - było ładnie. Już w poniedziałek zaczęłam to robić, ale niestety w trakcie padł internet.

Widok z za okna na brzozy sąsiada

a to już moja stara brzoza

gusiarz 12:03, 08 lis 2012

W sumie wyszła z tego sesja brzozowa
gusiarz 13:04, 08 lis 2012

Łoosiuu napisał(a)
Coraz piękniej u Ciebie

Baaardzo przepraszam ale dopiero teraz odnalazłam wpis - dziękuję bardzo. Cieszę się, że sie podoba
Ozz 13:23, 08 lis 2012

Ale super fajne rośliny w akwarium! Widzę, że masz razbory klinowe

Ja tam żadnych glonów nie widzę, wręcz przeciwnie im bardziej naturalnie zarośnięte tym fajniej mi się zdaje.
I kamole piękne, no w ogóle och i ach jednym słowem Koniecznie się musimy wybrać kiedyś do tego sklepu z akwariami, zrobiłaś mi smaka i stare wspomnienia powróciły. Zaczynam już trochę żałować, że pozbyłam się dekoracji akwariowych typu korzenie i kamienie... ale filtry i grzałka zostały
abiko 13:45, 08 lis 2012

A ja rybek nie lubię, bo się nie można przytulić Za to uwielbiałam bywać na Sarego, jak jeszcze to muzeum tam było

Aga.. dzięki za zaproszenie, odezwę się jak mi głos wroci, bo niestety obecnie jestem na etapie szeptania ku uciesze dzieci i męża

Danusiu - będą, jak dwie Agi obiecują to na bank