Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 09:00, 24 sie 2014

marta_d napisał(a)
Masz przepiękną hortensję jestem nią zauroczona bardzo przejrzałam wątek od mojego ostatniego wpisu i w końcu widzę jak wyglądasz synek też już kawaler Pozdrowionka !
P.S. Rabatka z modrzewiem i żwirkiem jest bardzo elegancka biel kamyków pięknie podkreśla zieleń - bardzo mi się podoba

Aneta1309 09:18, 24 sie 2014

Wczoraj cały dzień doprowadzałam ogród do porządku niestety zabrakło czasu na zdjęcie darni pod nowe rabaty a dzisiaj.....dzisiaj znowu pada brrr
iwonaal 10:50, 24 sie 2014

U nas paskudnie zimno, a ja muszę jechać na dożynki, buu.
BusyBee 18:50, 24 sie 2014

Aneta1309 napisał(a)
Wczoraj cały dzień doprowadzałam ogród do porządku niestety zabrakło czasu na zdjęcie darni pod nowe rabaty a dzisiaj.....dzisiaj znowu pada brrr

Ale ogród podlewa a to też ważne a jakie plany na nowych rabatach?? Roślinki już masz?

Byłam w może 8 szkółkach, ale cisów nigdzie nie było. Pamiętam, że szukałaś, sama kupiłabym przynajmniej jednego. Ciekawa jestem, ile taka kula na pniu kosztuje.

Dziękuję jeszcze raz za adres szkółki, dzięki temu kupiłam buksiki
agata19762 19:20, 24 sie 2014

Anetko widzę, ze u Ciebie też roboty w ogrodzie,
mam nadzieję, że bez większych szkód się obejdzie ...

pozdrawiam cieplutko mimo jesiennej pogody

Aneta1309 20:13, 24 sie 2014

iwonaal napisał(a)
U nas paskudnie zimno, a ja muszę jechać na dożynki, buu.

Ja się tam z domu dzisiaj nie ruszamlenia mam.
Aneta1309 20:19, 24 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Ale ogród podlewa a to też ważne a jakie plany na nowych rabatach?? Roślinki już masz?

Byłam w może 8 szkółkach, ale cisów nigdzie nie było. Pamiętam, że szukałaś, sama kupiłabym przynajmniej jednego. Ciekawa jestem, ile taka kula na pniu kosztuje.

Dziękuję jeszcze raz za adres szkółki, dzięki temu kupiłam buksiki

Kasiu czesć roślin mam, cisy muszę kupić ale czekam jeszcze bo kupuję kopane z gruntu reszta czyli wypełniacze dokupię w przyszłym roku. Słabo mi się robi jak pomyślę ile darni muszę przekopać eMuś obiecał,że pomoże a najgorsze jest to że do końca nie wiem czy w rogu zrobić placych okrągły czy kwadratowy ot takie tam dylematy.
Cieszę się że pomogłam w zakupach odnośnie cisów wysyłam wiadomość na pw
Aneta1309 20:38, 24 sie 2014

agata19762 napisał(a)
Anetko widzę, ze u Ciebie też roboty w ogrodzie,
mam nadzieję, że bez większych szkód się obejdzie ...

pozdrawiam cieplutko mimo jesiennej pogody

Agatko roboty już skończone jeszcze zostało klinkier zafugować ale kazali z tym trochę poczekać.Roślinek trochę wydeptali ale to byliny to w przyszłym roku nie będzie śladu. Kostka upaćkana klejem ale postanowiliśmy ją zmienić na inną więc chyba czyścić jej już nie będziemy. Mam nadzieję że wtym roku uda się jeszcze kostkę ułożyć to by już była pełnia szczęścia wszystkie grubsze roboty mielibyśmy juz za sobą.

Twoje limki jeszce takie białe moje już rózowieją
SylwiaKa 21:17, 24 sie 2014

Aneta1309 napisał(a)

...a najgorsze jest to że do końca nie wiem czy w rogu zrobić placych okrągły czy kwadratowy ot takie tam dylematy...

Jestem dokładnie w takim samym punkcie I też nad każdym nasadzeniem się zastanawiam żeby błędów (może nie żadnych ale choć tych większych) nie popełnić

Witaj Anetko!
Mój dom w kolorystyce takiej jak Twój, ogród zielono-biało-żółty ale jak patrzę na Twoje niebieskie hortensje to coraz bardziej mi się ich chce. Żeby było weselej jakiś czas temu wykopałam swoją niebieską i oddałam mamie doszedłszy do wniosku, że mi ten kolor nijak nie pasuje. Jednak to trzeba chyba u kogoś zobaczyć żeby się do czegoś przekonać.

Z jakiej części lubelskiego jesteś>
I jeszcze - czy ja również mogę prosić o namiary na fajne szkółki w naszej okolicy?
Pozdrawiam Cię serdecznie!
agata19762 21:26, 24 sie 2014

Aneta1309 napisał(a)

Agatko roboty już skończone jeszcze zostało klinkier zafugować ale kazali z tym trochę poczekać.Roślinek trochę wydeptali ale to byliny to w przyszłym roku nie będzie śladu. Kostka upaćkana klejem ale postanowiliśmy ją zmienić na inną więc chyba czyścić jej już nie będziemy. Mam nadzieję że wtym roku uda się jeszcze kostkę ułożyć to by już była pełnia szczęścia wszystkie grubsze roboty mielibyśmy juz za sobą.

Twoje limki jeszce takie białe moje już rózowieją

różowieją i owszem ...
tu już w domu przygotowane do suszenia...