Ale ogród podlewa a to też ważne a jakie plany na nowych rabatach?? Roślinki już masz?
Byłam w może 8 szkółkach, ale cisów nigdzie nie było. Pamiętam, że szukałaś, sama kupiłabym przynajmniej jednego. Ciekawa jestem, ile taka kula na pniu kosztuje.
Dziękuję jeszcze raz za adres szkółki, dzięki temu kupiłam buksiki
Kasiu czesć roślin mam, cisy muszę kupić ale czekam jeszcze bo kupuję kopane z gruntu reszta czyli wypełniacze dokupię w przyszłym roku. Słabo mi się robi jak pomyślę ile darni muszę przekopać eMuś obiecał,że pomoże a najgorsze jest to że do końca nie wiem czy w rogu zrobić placych okrągły czy kwadratowy ot takie tam dylematy.
Cieszę się że pomogłam w zakupach odnośnie cisów wysyłam wiadomość na pw
Agatko roboty już skończone jeszcze zostało klinkier zafugować ale kazali z tym trochę poczekać.Roślinek trochę wydeptali ale to byliny to w przyszłym roku nie będzie śladu. Kostka upaćkana klejem ale postanowiliśmy ją zmienić na inną więc chyba czyścić jej już nie będziemy. Mam nadzieję że wtym roku uda się jeszcze kostkę ułożyć to by już była pełnia szczęścia wszystkie grubsze roboty mielibyśmy juz za sobą.
Jestem dokładnie w takim samym punkcie I też nad każdym nasadzeniem się zastanawiam żeby błędów (może nie żadnych ale choć tych większych) nie popełnić
Witaj Anetko!
Mój dom w kolorystyce takiej jak Twój, ogród zielono-biało-żółty ale jak patrzę na Twoje niebieskie hortensje to coraz bardziej mi się ich chce. Żeby było weselej jakiś czas temu wykopałam swoją niebieską i oddałam mamie doszedłszy do wniosku, że mi ten kolor nijak nie pasuje. Jednak to trzeba chyba u kogoś zobaczyć żeby się do czegoś przekonać.
Z jakiej części lubelskiego jesteś>
I jeszcze - czy ja również mogę prosić o namiary na fajne szkółki w naszej okolicy?
Pozdrawiam Cię serdecznie!