Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 22:29, 08 sie 2014

U nas deszczu mało za to do tej pory strasznie gorąco było nawet ja ciepłolubna istota odpuściłam pracę w ogrodzie teraz trochę chodniej i chyba czas się zabrać za małą jesienną rewolucję w ogrodzie. Najpierw muszę się pozbyć darni a panowie jacyś nie wyrywni
Dorota123 22:03, 09 sie 2014

Krzew hortensji przecudnej urody. 3 razy kupowałam w niebieskim kolorze i zawsze była różowa, nawet jeśli dawałam odpowiedni nawóz.
agata19762 23:33, 09 sie 2014

Aneta1309 napisał(a)
M popełnił błąd zabierając mnie ze sobą i puszczając samą na zakupy w okolicy gdzie jest tyle szkółek. Jego reakcja na zapakowany samochód jak wróciłam nie nadaje się do powtórzenia na forum Byłam taka szczęśliwiutka po tych zakupach,że szybko odpuścił.Największym ograniczeniem był za mały samochód więcej nie miałam gdzie zapakować. Corsę mi dał a jednak cwana z niego bestia.Nic następnym razem wezmę kombi.

ha ha ha
iwonaal 08:59, 10 sie 2014

Piękne jest to zestawienie roślin.
Aneta1309 10:45, 10 sie 2014

Całą sobotę spędziłam w ogrodziepogoda dopisała.Przyciełam bukszpany i całą resztę, która już wychodziła poza ramy pozbyłam się chwastów przy wjeżdzie i za ogrodzeniem mam w planach tam co nieco posadzić żeby już tego nie plewić a kosiarką nie da się wjechać także innego wyjścia nie ma. Zrobiłam nowe sadzonki z bukszpanów, ogarnełam trochę warzywnik.Trawką wykoszona a na koniec oprysk na bukszpany. Finał był taki że usnełam sama nie wiem kiedy ale cieszę się że tyle udało sę zrobić
BusyBee 15:29, 16 sie 2014

Wtam Cię Anetko przydreptałam do Ciebie od Dorci.

To ja potrzebuję namiarów na buksiki. Mieszkam kawałek od lublina na północ, ale będę w lublinie w sobotę i będę miała trochę czasu na ogrodowe zakupy chętnie skorzystam, jeśli polecisz mi jakąś szkółkę potrzebuję buksików, traw, hortensji i trochę bylin. Może jeszcze coś szczepionego na pniu, strzyżonego w kulę. Chętnie cis, ale pewnie będzie za drogi jakieś sugestie, bo widzę u Ciebie, że kulki lubisz

W Twoim ogródku jestem pierwszy raz i muszę pomyszkować w wątku, bo wygląda na to, że masz pięknie

Pozdrawiam
Kasia z Polesia i Podlasia

BusyBee 15:39, 16 sie 2014

Aneta1309 napisał(a)

No musiałam to zacytować piękny uporządkowany ogród, masz gust dziewczyno- z przyjemnością zaznaczam wątek
Aneta1309 16:06, 16 sie 2014

Kasiu witam i dziękuję miło to czytać bo ja u siebie same niedoróbki tylko widzę.
Wysłałam wiadomość na pw
Aneta1309 16:19, 16 sie 2014

Tawułki kwitną kolejny raz, wrzosy też mają swoje 5 min.....idzie jesień

trawki dostały nowe buksiki do towarzystwa

lawendę z opóźnieniem przyciełam zrobiło się łyso wciąż nie mam 3 szt kulek na pieńku
I z takim samym a może większym opóźnieniem jak ja wyciełam lawendę zabrały się do kwitnienia moje bugenwille ale i tak cieszą bo myślałam że przemarzły biedulki

Gocha 17:10, 16 sie 2014

Witaj Anetko. Ciekawi mnie czy coś robisz z wrzosami, żeby były takie ładne jak u Ciebie? Pozdrawiam Cie gorąco